Table of Contents:

  1. Hvorfor får jeg ikke notifikationer fra Messenger?
  2. Hvordan fjerner man lyde fra Messenger?
  3. Hvordan slettes Beskedanmodninger?
  4. Hvad betyder sluk på Messenger?
  5. Hvordan sletter man en besked på Messenger uden at åbne den?

Hvorfor får jeg ikke notifikationer fra Messenger?

Åbn appen Indstillinger på din telefon. Notifikationer på låseskærmen. Vælg din telefons standardindstillinger for notifikationer: Vis samtaler, standard og lydløs.

Hvordan fjerner man lyde fra Messenger?

Tryk på dit profilbillede øverst til venstre i Chats. Tryk på Notifikationer og lyde. Tryk ud for Til for at slå dem fra.

Hvordan slettes Beskedanmodninger?

Sådan sletter du dine beskedanmodninger Åbn Messenger, og tryk på dit profilbillede øverst til venstre. Tryk på Beskedanmodninger. Tryk på Rediger øverst til højre. Tryk på de beskedanmodninger, du ønsker at slette, eller tryk på og vælg Vælg alle.

Hvad betyder sluk på Messenger?

Sæt en samtale på lydløs. Du kan vælge, at en samtale skal være lydløs, så du kan slippe for notifikationerne. Bare tryk øverst på skærmen, hvor navnet på den person eller gruppe du skriver med står. Vælg så “Notifikationer”: Her kan du enten slukke for trådens notifikationer i et bestemt tidsrum eller på ubestemt tid.

Hvordan sletter man en besked på Messenger uden at åbne den?

For at slette eller annullere beskeder i Messenger-applikationen til Android er den første ting, vi skal gøre tryk og hold på den pågældende besked. Dernæst skal vi klikke på knappen Fjern repræsenteret af en skraldespand.