Table of Contents:

  1. Hvor meget er et sæt i badminton?
  2. Hvor mange save har man i badminton?
  3. Hvad er et drop i badminton?
  4. Hvor lang tid tager en badmintonkamp?
  5. Hvor mange serve har man i badminton?

Hvor meget er et sæt i badminton?

I en kamp spiller med man bedst af 5 sæt til 11 point i hvert sæt. Man får point hver gang, man vinder en duel. Hvis pointstillingen bliver 10-10, så vindes sættet af den side, der først får en 2-pointsføring. Hvis pointstilling bliver 12-12, så vindes sættet af den side, der scorer det 13.

Hvor mange save har man i badminton?

I en kamp spilles bedst af tre sæt. Spillerne skal skifte side efter hvert sæt. Kommer kampen ud i et tredje sæt, skifter spillerne side, når den første spiller har opnået 11 point. Reglerne for single og double adskiller sig på et par punkter.

Hvad er et drop i badminton?

Beskrivelse af øvelsen Spillerne bruger en halv bane, hvor den ene spiller står på baglinien og dropper. Den anden spiller står på forbanen og laver lob. Lobbet laves både med forhånd og baghånd afhængigt af, hvor bolden kommer. Begge spillere skal være i bevægelse og bevæge sig i god position til bolden.

Hvor lang tid tager en badmintonkamp?

En gennemsnitlig badmintonkamp varer mellem 45 og 50 minutter.

Hvor mange serve har man i badminton?

Serve- og modtagerfelt i single Spillerne skal serve fra og modtage serven i højre felt, når serveren har nul eller et lige antal point i det pågældende sæt. Spillerne skal serve fra og modtage serven i venstre felt, når serveren har et ulige antal point i det pågældende sæt.