Table of Contents:

  1. Hvorfor stopper DR lyd?
  2. Hvordan stopper man musik på iPhone?
  3. Er DR Lyd gratis?
  4. Hvordan slukker jeg for musikken?
  5. Hvordan slukker man for Spotify?
  6. Hvorfor kan jeg ikke komme ind på eReolen?

Hvorfor stopper DR lyd?

Hvis lydappen stopper, når du slukker din skærm, så skal du aktivere, 'Tillad baggrundsaktivitet'. Det gør du på følgende måde: Åben indstillinger. Tryk på Apps.

Hvordan stopper man musik på iPhone?

slukke for musikken. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at huske at slukke for musikken, så den ikke løber tør for strøm. Gå ind i iPhonens Ur, vælg Tidtagning og sæt "Når tid slutter" til "Stop afspilning".

Er DR Lyd gratis?

Det er gratis DR LYD er et public service-tilbud, der har til formål at levere kvalitetsindhold til hele Danmarks befolkning. Derfor kan du gratis downloade og lytte til DR LYD.

Hvordan slukker jeg for musikken?

Forudsætninger
  1. Åbn Windows kontrolpanelet.
  2. Åbn Lyd (Sound).
  3. Klik på fanen Kommunikation (Communications).
  4. Vælg Slå alle andre lyde fra (Mute all other sounds).
  5. Klik på Anvend (Apply), og klik så på OK.

Hvordan slukker man for Spotify?

I Spotify-appen skal du trykke på en sang, så den begynder at spille. Derefter skal du trykke på den "nu afspilning" i bunden. På skærmen "Now Playing", der åbner, vælg de tre prikker på øverste højre hjørne. Rul ned i menuen Tre Dots, og tryk derefter på "Sleep Timer".

Hvorfor kan jeg ikke komme ind på eReolen?

For at bruge eReolen anbefaler vi, at du downloader vores app. Hvis du har en Android-telefon eller -tablet, kan du finde appen i Google Play-butikken. Har du en iPhone eller iPad, kan du finde appen i App Store.