Table of Contents:

  1. Hvad betyder ret i Equipe?
  2. Hvor højt er springene til OL?
  3. Hvad betyder Gardehusar?
  4. Hvordan bliver man rytter?
  5. Hvor høj skal man være for at komme i livgarden?
  6. Hvad betyder bogstaverne i dressur?
  7. Hvor højt springer heste?
  8. Hvor højt springer man til OL på hest?

Hvad betyder ret i Equipe?

100% indskud retur Afmeldelse af start før sidste anmeldelsesdato, giver normalt ret til 100% returnering af indbetalt indskud. En 100% afmelding registreres på følgende måde: Find rytteren frem - brug +J for hurtig søgning.

Hvor højt er springene til OL?

er mellem 1 cm.

Hvad betyder Gardehusar?

Gardehusarregimentet er et moderne kamptropregiment med stolte traditioner som rytterregiment. Sammen med Den Kongelige Livgarde udgør Gardehusarerne de kongelige regimenter.

Hvordan bliver man rytter?

Værnepligt til hest Hos Hesteskadronen i Gardehusarregimentet får du en grunduddannelse som soldat, der minder om den som andre værnepligtige ved Hæren gennemgår. Og samtidigt får du en uddannelse som rytter og lærer eksercits til hest og får musikundervisning.

Hvor høj skal man være for at komme i livgarden?

”Du skal være mindst 175 cm høj (uden fodtøj)”. Så enkel er beskeden til håbefulde ansøgere, der gerne vil aftjene sin værnepligt ved Den Kongelige Livgarde.

Hvad betyder bogstaverne i dressur?

På en dressurbane er der bogstaver, der hjælper rytteren med at vide, hvor de forskellige øvelser skal udføres: bogstaverne A, B, C, E, F, H, K, M, P, R, S, og V er markeret på barrieren. Bogstaverne i bunden G, I, X, L og D er normalt markeret der. .

Hvor højt springer heste?

Det højeste spring - Huaso Den 5. februar 1949, Chile. Under den internationale konkurrence i Santiago lykkedes det i tredje forsøg kaptajn Alberto Larraguinel fra Chile at springe 2,47 meter (2 cm højere end den menneskelige verdensrekord) på sin fuldblodshest Huaso.

Hvor højt springer man til OL på hest?

Det er ved OL, at man normalt møder nogle af de mest krævende baner, og det gælder særligt, hvis man ser på højden af forhindringerne. Det lader også til, at rytterne vil møde meget høje forhindringer, allerede fra den første dag, hvor det er oplyst, at forhindringerne har en højde på op til 165 cm.