Table of Contents:

  1. Kan en robotplæneklipper køre på fliser?
  2. Hvem reparerer Robomow?
  3. Kan man grave Afgrænsningskabel ned?
  4. Hvordan lægger man tråd til robotplæneklipper?
  5. Hvor langt skal et kabel graves ned?

Kan en robotplæneklipper køre på fliser?

En robotplæneklipper kan uden problemer køre henover et område med fliser, men den skal guides på vej med kanttråden; altså kan du risikere, at du må tage fliserne op for at lægge kablet ned – og til dét har vi et lille tip længere nede.

Hvem reparerer Robomow?

Kontakt os om reparation, service og salg af Robomow robotplæneklippere. Hvis du ønsker mere information om salg eller Robomow service, kan du altid kontakte os hos Grøn Service på tlf. 21 43 51 20 eller på vores mail her.

Kan man grave Afgrænsningskabel ned?

Det kan være en god ide at grave afgrænsningskablet til sin robotplæneklipper ned i haven. Her giver vi dig nogle råd i forbindelse med nedgravningen og informerer om fordelene ved at nedgrave kablet frem for at fastlægge det på græsplænens overflade med pløkker.

Hvordan lægger man tråd til robotplæneklipper?

Sådan gør du: Skær en lille rille i jorden med en kantskærer, en spade e.l. der, hvor du vil have området afgrænset. Kablet skal gerne ligge et sted mellem et par centimeter og 10-20 centimeter nede i jorden (se din vejledning) Placér nu afgrænsningskablet eller guidekablet i rillen.

Hvor langt skal et kabel graves ned?

Kabler skal lægges i mindst 0,35 m dybde under færdigt terræn - dvs. fra overkanten af kablerne til jordens overflade skal der minimum være 35 cm. Kabler i mindre end 0,7 m dybde under færdigt terræn skal beskyttes med rør, U-profiler eller plader.