Table of Contents:

 1. Hvor finder jeg gemte koder på min pc?
 2. Hvor kan man se sine gemte koder?
 3. Hvor gemmer Windows password?
 4. Hvordan finder man internet koden på Windows 10?
 5. Hvilken Password Manager er bedst?
 6. Kan ikke huske min kode til min Google-konto?
 7. Hvor finder jeg legitimationsoplysninger til netværket?
 8. Kan ikke huske kode til internet?
 9. Kan ikke huske kode til Wi-Fi?
 10. Er Dashlane sikker?
 11. Hvad koster 1Password?
 12. Hvordan finder jeg min Apple kode?

Hvor finder jeg gemte koder på min pc?

Tjek dine gemte adgangskoder
 1. Åbn Chrome på din computer.
 2. Øverst skal du klikke på Mere Indstillinger.
 3. Vælg Adgangskoder Tjek adgangskoder.

Hvor kan man se sine gemte koder?

Se, slet, rediger eller eksportér adgangskoder
 • Åbn Chrome-appen. på din Android-telefon eller -tablet.
 • Tryk på Mere. til højre for adresselinjen.
 • Tryk på Indstillinger. Adgangskoder.
 • Se, slet, rediger eller eksportér en adgangskode: Se: Tryk på Se og administrer gemte adgangskoder på passwords.google.com.

Hvor gemmer Windows password?

Den funktion, der gemmer dine loginoplysninger på din Windows 10 computeren kaldes Windows Credentials Manager. Det holder styr på hele dit web såvel som andet Windows adgangskoder, og lader dig få adgang til og bruge dem, når det er nødvendigt. Webadgangskoder, som det gemmes, er normalt fra Internet Explorer og Edge.

Hvordan finder man internet koden på Windows 10?

Vælg navnet på dit Wi-Fi-netværk i Netværks- og delingscenter ud for Forbindelser. Vælg Trådløse egenskaber under statussen for Wi-Fi. I Egenskaber for trådløst netværk skal du vælge fanen Sikkerhed og derefter markere afkrydsningsfeltet Vis tegn. Adgangskoden Wi-Fi netværket vises i feltet Netværkssikkerhedsnøgle.

Hvilken Password Manager er bedst?

LastPass er den mest populære password manager på markedet – og det er bestemt ikke uden grund. LastPass er nemlig en supersikker og brugervenlig password manager, som tilmed er helt gratis. Det tager kun et par minutter at opsætte tjenesten, og efterfølgende kan du gemme lige så mange passwords, som du vil.

Kan ikke huske min kode til min Google-konto?

Åbn Gmail-login-siden, og indtast din Gmail-konto eller dit telefonnummer, der er knyttet til din Gmail-konto. Klik derefter på "Næste" for at åbne siden med adgangskoder. Når du bliver bedt om at indtaste adgangskode, skal du klikke på linket "Glemt adgangskode" for at starte gendannelse af Gmail-adgangskode.

Hvor finder jeg legitimationsoplysninger til netværket?

Adgang til Legitimationsstyring
 1. Hvis du vil åbne Legitimationsstyring, skal du skrive legitimationsstyring i søgefeltet på proceslinjen og vælge Kontrolpanel til Legitimationsstyring.
 2. Vælg Weblegitimationsoplysninger eller Windows-logonoplysninger for at få adgang til de legitimationsoplysninger, du vil administrere.

Kan ikke huske kode til internet?

Er du så uheldig, at du har glemt koden til dit WiFi, så fortvivl ikke, da der findes flere løsninger.
 1. Tjek fysisk din WiFi-router. ...
 2. Besøg administrationspanelet på din WiFi-router. ...
 3. Find adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk i Windows.
4. maj 2021

Kan ikke huske kode til Wi-Fi?

Hvis du har glemt koden til dit Wi-Fi, skal du nulstille din router, så den gendanner til fabriksindstillinger. For at nulstille, skal du holde routerens RESET-knap nede i 10-15 sekunder. RESET-knappen er placeret i et lille hul, så du kan med fordel bruge en nål eller papirclips til at nå den.

Er Dashlane sikker?

Dashlane er en af de mest sikre password managers overhovedet. De bruger end-to-end 256-bit AES-kryptering, har en nul-videns-politik, tilbyder tofaktorautentificering (2FA), og har sikkerhedstilbehør såsom kodetjek, live dark web-overvågning, sikker adgangskodeling, nødadgang og meget mere.

Hvad koster 1Password?

Hvis du er sikker på, at 1Password er noget for dig, kan du købe et abonnement eller vælge ordningen som en en-gangs betaling. Igen, så er 1password ikke gratis - det koster knap 20 kr. om måneden, hvilket er uhyre billigt for et værktøj som vil lette din digitale eksistens.

Hvordan finder jeg min Apple kode?

Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Klik på Adgangskode og sikkerhed. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen.