Table of Contents:

  1. Hvordan giver man bedst finger til en pige?
  2. Hvordan giver du finger?
  3. Hvordan får man en pige til at komme med fingrene?
  4. Hvor lang tid giver man en pige finger?
  5. Hvor lang tid skal man give finger?
  6. Hvad betyder det at give fingeren?

Hvordan giver man bedst finger til en pige?

Der er dog én ting, som er vigtigt, uanset hvad: den person, som skal have finger, skal være våd inden du begynder. Ellers kan det være meget ubehageligt. I forhold til hvor mange fingre du skal stikke op og om du skal massere eller stikke fingeren op og ned, så er du nødt til at spørge den du giver finger til.

Hvordan giver du finger?

Når du rører din kæreste mellem hendes ben, så kan du lige så stille mærke dig frem til hvor hendes skamlæber er. Mellem hendes skamlæber, altså inde bag ved dem er hendes skedeindgang og det er der du kan stikke din finger op i hende. Din kæreste skal være våd og tændt ellers kan det føles ubehageligt.

Hvordan får man en pige til at komme med fingrene?

Sådan indsættes fingre i en kvinde og onanerer klitoris Det mest behagelige for de fleste kvinder er at få deres klitoris stimuleret. Den nemmeste måde at stimulere klitoris på er at gnide den med to eller tre fingre sammen. Pas på ikke at gøre det for stærkt, da det er et meget følsomt område og let kan skade.

Hvor lang tid giver man en pige finger?

Du spørger, hvor længe der går, før en pige kommer af at få finger. Faktisk er det langt fra alle piger, der kan komme på den her måde, og for dem, som kan, er det meget forskelligt hvor lang tid, der går. Piger er meget følsomme på klitoris og omkring skeden.

Hvor lang tid skal man give finger?

Nogle græder helt automatisk, når de kommer på den her måde, fordi det er sådan en dyb følelse. Derfor er det ikke nok at din kæreste giver dig finger i nogle minutter, hvis du vil komme på den her måde. Det kan nemlig være et stort arbejde at opnå en skedeorgasme. Husk, at øvelse gør mester.

Hvad betyder det at give fingeren?

I den vestlige kultur er fingeren (som i at give nogen fingeren) en obskøn gestus udført med hånden, og som oftest betydende "skrub af", "op i røven" (tidl. "skråt op") eller den engelske pendant "fuck off".