Table of Contents:

  1. Hvorfor bliver brun farin hårdt?
  2. Hvorfor er brun farin brun?
  3. Kan brun farin blive for gammel?
  4. Kan man smelte brun farin?
  5. Er farin og puddersukker det samme?

Hvorfor bliver brun farin hårdt?

At Brun Farin bliver tørt skyldes at det er et fugtigt sukker som udtørrer (Brun Farin er hvidt sukker tilsat rørsukkersirup). Når væsken forsvinder, udtørrer sukkeret og det bliver klumpet. Dette kan afhjælpes ved at ligge et stykke kartoffel eller et stykke fugtigt køkkenrulle ned i pakken og lade det stå.

Hvorfor er brun farin brun?

Brun farin er en blanding af almindeligt sukker og mørkebrun rørsukkersirup. Siruppen gør farinen fugtig og klistret, derfor blev farin tidligere kaldt puddersukker, i modsætning til strøsukker (hvidt sukker, melis).

Kan brun farin blive for gammel?

Sukker skal opbevares tørt og gerne i en lufttæt beholder. Er det brun farin forholder det sig omvendt: Brun farin skal opbevares fugtig for at holde længe. Holder du brun farin fugtigt, kan det holde sig i mere end 2 år.

Kan man smelte brun farin?

Kom brun farin, kanel og smør i en gryde og smelt det langsomt ved lav varme under omrøring.

Er farin og puddersukker det samme?

Farin (også kaldet puddersukker) er en type gullig eller brunlig sukker, fremkommet som et biprodukt ved raffinering af sukker og anvendt til fremstilling af bolsjer og ved bagning af kager. Det indeholder rester af rørsukkersirup, hvilket giver det farve. ... Farin er velegnet til ymerdrys og ved bagning af f.