Table of Contents:

 1. Hvad siger Jesus om helvede?
 2. Hvad står der i Bibelen om onani?
 3. Hvad sker der når man dør i følge kristendommen?
 4. Hvor ligger af helvede til?
 5. Hvad mener kristendommen om sjælen?
 6. Hvad sker der med sjælen når vi dør?
 7. Hvad gør man som kristen?
 8. Hvad er himmel og helvede?
 9. Hvordan er helvede i islam?
 10. Hvor mange bor der i helvede?
 11. Hvor kommer sjælen fra?
 12. Hvor forsvinder sjælen hen når man dør?

Hvad siger Jesus om helvede?

Helvede omtales 71 steder i Biblen. Jesus Kristus omtaler det som stedet hvor den "unyttige tjener" sendes hen til dommens dag: "Da skal Han sige til dem ved den venstre side: "Gå bort fra mig, I forbandede! til den evige ild, som er beredt Djævelen og hans engle".

Hvad står der i Bibelen om onani?

Selvfølgelig er det bedst, hvis de sættes i frihed af de bibelske argumenter. Indtil da er det nødvendigt at tage hensyn til dem. Det vil fx sige, at kristne ikke skal onanere, mens andre kristne ser på det. De skal heller ikke overfor andre udbrede sig om deres måde at “lette trykket på”.

Hvad sker der når man dør i følge kristendommen?

Kroppen genopstår med egen identitet. Denne opfattelse svarer til den oprindelige kristne tanke om »kødets opstandelse«. Kroppen genopstår uden egen identitet. Dette svarer til reinkarnations-tanken (f.

Hvor ligger af helvede til?

Helved er en lille landsby på øen Als, beliggende i Notmark Sogn tæt ved Fynshav. Den ligger i Sønderborg Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Hvad mener kristendommen om sjælen?

Kristendommen. I Det Nye Testamente ses den samme tendens som i jødedommen: ”Sjæl” (på græsk: ”psyche” (ψυχή)) kan betyde ”liv” eller ”liv i legemet”. Også her er den oprindelige betydning sikkert ”åndedræt”, idet ”psyche” (ψυχή)) rimeligvis er afledt af udsagnsordet “psycho” (ψύχω), der betyder ”at blæse”.

Hvad sker der med sjælen når vi dør?

Når kroppen dør, lever sjælen videre. På dommedag, som er dagen, hvor Gud lader jorden gå under, vil krop og sjæl genopstå sammen. Den, der har levet et godt troende liv, vil blive belønnet med evig lyksalighed i Paradis, mens de andre bliver henvist til et liv i Helvede.

Hvad gør man som kristen?

Treenigheden. Troen på treenigheden bestående af Faderen, Sønnen og Helligånden er central i næsten alle trossamfund, der opfatter sig som kristne. Udformningen af læren skyldes troen på monoteisme, samtidigt med at der findes mange antydninger i Bibelen om, at Jesus og Helligånden er Gud ligesom Gud Fader.

Hvad er himmel og helvede?

Spillerne inddeles i makkerpar. Et par står på den ene side af nettet (himlen) og resten af parrene står bag banen på den modsatte side af nettet (helvede). Opgaven er at komme over i himlen, hvilket gøres ved, at man vinder en duel over parret i himlen.

Hvordan er helvede i islam?

Muslimer tror på, at sjælen forlader kroppen, når man dør. På dommedag vil de døde genopstå, og alle dømmes i forhold til deres gerninger – og herved bliver det afgjort, om man kommer i paradis eller helvede. Den døde får en forsmag på sin dom i graven af to engle, som udspørger den afdøde om livsførelsen.

Hvor mange bor der i helvede?

Den ligger i Sønderborg Kommune og tilhører Region Syddanmark. Helved ligger i udkanten af Danmarks største bøgeskov, Nørreskoven. Landsbyen har ca. 70 indbyggere og var i fordums dage en klassisk landsby, hvor hovedbeskæftigelsen bestod af landbrug.

Hvor kommer sjælen fra?

Ifølge visse filosofiske og religiøse forestillinger er sjælen et menneskes vedvarende identitet gennem livet. Ofte er dermed forbundet antagelsen om, at sjælen er uafhængig af legemet og udødelig. Døden bliver således betragtet som sjælens adskillelse fra legemet.

Hvor forsvinder sjælen hen når man dør?

Når kroppen dør, lever sjælen videre. På dommedag, som er dagen, hvor Gud lader jorden gå under, vil krop og sjæl genopstå sammen. Den, der har levet et godt troende liv, vil blive belønnet med evig lyksalighed i Paradis, mens de andre bliver henvist til et liv i Helvede.