Table of Contents:

 1. Hvor er kronjuvelerne i London?
 2. Hvad betyder ravnene på Tower of London?
 3. Hvem arbejder i Tower of London?
 4. Hvem har boet på Tower of London?
 5. Hvor opbevares de engelske kronjuveler?
 6. Hvorfor hedder det Beefeater?
 7. Hvem har bygget den Tower Bridge?
 8. Hvornår blev Tower Bridge bygget?
 9. Hvad koster det at komme ind i Tower of London?
 10. Hvor er kronjuvelerne opbevaret?
 11. Hvem ejer Dronningens smykker?
 12. Hvad kaldes vagterne foran Tower of London?
 13. Hvornår åbnede Tower Bridge?
 14. Hvor tit åbner Tower Bridge?
 15. Hvor lang er London Tower Bridge?

Hvor er kronjuvelerne i London?

Tower of London er også et besøg værd for royal-interesserede, for borgen huser i dag de berømte, britiske kronjuveler, som er nogle af verdens mest uvurderlige juveler. Hvis du ønsker den fulde royale oplevelse i London, kan du desuden besøge Buckingham Palace, der er dronning Elizabeth II's bopæl.

Hvad betyder ravnene på Tower of London?

Ravnene på Tower of London er en gruppe på mindst seks ravne, der bor på Tower of London. Deres tilstedeværelse skulle ifølge en populær overtro beskytte den engelske krone og slottet. Overtroen forlyder at "hvis Tower of London-ravnene forsvinder eller flyver væk, så vil kronen falde og det samme vil Storbritannien".

Hvem arbejder i Tower of London?

Margaret af Anjou, Henrik VI's dronning, William de la Pole, fjern slægtning af Henrik VIII (i Tower , og dermed den, som sad der længst) Elizabeth I, dronning af England (i Tower to måneder i 1554 som prinsesse) John Gerard, jesuiterpræst (fanget 1594, tortureret i Tower, og flygtet derfra 4 Oktober 1597)

Hvem har boet på Tower of London?

i 1600-t., men er mest kendt for sin dystre fortid som fængsel. Den første indespærrede var biskoppen af Durham i 1101; den sidste Rudolf Hess i 1941. Her døde Edward 5. og hans bror, Richard af York, ("de to små prinser"), i 1483, og bl.

Hvor opbevares de engelske kronjuveler?

Kronjuvelerne har været anbragt i Tower of London siden 1303, undtagen under Anden Verdenskrig, da de blev skjult på Windsor Castle.

Hvorfor hedder det Beefeater?

Beefeaters. Det vides ikke helt, hvor navnet "beefeaters" kommer fra. Teorier udspringer fra det franske ord buffetier, som betyder "(kongelig) opvarter", til historien om at vagterne fik deres daglige rationer bestående af oksekød og derfor blev kaldt beef eaters («oksekødspisere»).

Hvem har bygget den Tower Bridge?

Opførelsen af Tower of London – eller blot The Tower – blev påbegyndt i 1078 af William Erobreren og færdiggjort i 1285 under Edward 1. Centralbygningen White Tower, var dengang i det 11. og 12. århundrede den højeste bygning i London med sine svimlende 27 meter.

Hvornår blev Tower Bridge bygget?

21. juni 1886Tower Bridge / Byggeriet blev påbegyndt

Hvad koster det at komme ind i Tower of London?

Hvad koster det? Prisen på billetter til Tower of London er normalt 22 GBP. Men har du et London Pass, er entréen inkluderet og så er der desuden den fordel, at du slipper for at stå i kø.

Hvor er kronjuvelerne opbevaret?

På Rosenborg findes der fire smykkesæt, der betegnes kronjuveler. De har alle fået deres nuværende form ved Christian 8. s dronning, Caroline Amalie, som fik dem redesignet i 1840'erne, men flere af stenene er langt ældre. Kronjuvelerne må kun anvendes af Dronningen og kun indenfor rigets grænser.

Hvem ejer Dronningens smykker?

Kronjuvelerne ejes af staten, men står til rådighed for H.M. Dronningen, som almindeligvis anvender dem, når Dronningen bærer galla ved nytårstaflet eller i forbindelse med statsbesøg og andre store begivenheder i Kongehuset.

Hvad kaldes vagterne foran Tower of London?

Yeoman Warders of Her Majesty's Royal Palace and Fortress the Tower of London, and member of the Sovereign's Body Guard of the Yeomen Guard Extraordinary, eller beefeaters som de oftest kaldes, er de traditionelle vogtere af Tower of London i Storbritannien.

Hvornår åbnede Tower Bridge?

30. juni 1894Tower Bridge / Åbnede

Hvor tit åbner Tower Bridge?

Tower Bridge Exhibition har åben hver dag hele året undtagen 24. -26. december. Fra april til september er der åben 10.00-17.30, fra oktober til marts 09.30-17.00.

Hvor lang er London Tower Bridge?

244 mTower Bridge / Samlet længde