Table of Contents:

  1. Hvad koster en 3D printer i strøm?
  2. Hvad skal man bruge til 3D printer?
  3. Hvad bruger en 3D printer i strøm?
  4. Hvor kan jeg printe 3D?
  5. Hvorfor 3D printer?
  6. Hvordan virker resin printer?
  7. Kan man 3D printe i flere farver?
  8. Hvad egner sig ikke til 3D-print?

Hvad koster en 3D printer i strøm?

Med 50% infill vejer den 708 gram og tager 1 dag 19 timer og 22 minutter at printe. Den vil koste ca. 1300 kr./ex moms. Med 100% infill vejer den 1287 gram og tager 3 dage 5 timer og 3 minutter at printe.

Hvad skal man bruge til 3D printer?

Materialer til at 3D Printe (filament) For at kunne 3D printe, skal du bruge filament. Filament er 3D printerens forbrugsmateriale, der ekstruderes. Der skelnes her primært mellem to typer af filament – især når det kommer til hjemmebrug/hobbybrug: Poly Lactic Acid (PLA) og Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS).

Hvad bruger en 3D printer i strøm?

2) Strøm: Strømforbruget på en Sculpto 3D-printer er cirka det samme som på en bærbar computer.

Hvor kan jeg printe 3D?

Bestil 3D print Hos IBA Nexttech har vi mange teknologier og materialer til rådighed, så du kanprintet stort set alle dine opgaver hos os. Vi printer både i termoplast, hærdeplast, metal, komposit og voks. Vi kan også bidrage til design og konstruktion alt efter dit behov.

Hvorfor 3D printer?

Arkitekter og designere bruger i stor stil 3D-print, fordi de lynhurtigt kan lave og teste forskellige former og farver. Skobranchen benytter 3D-print, når de skal vurdere forskellige modeller og såler. I andre brancher bruges teknologien typisk til nicheprodukter.

Hvordan virker resin printer?

3D-print er en teknologi, hvor et objekt bygges ved at tilføre plast, metal, gips, cement eller andet materiale lag for lag. I princippet fungerer en 3D-printer som en almindelig printer, der påfører blæk på papir. Ved 3D tilføres en ekstra dimension, når en figur eller ting bygges i højden.

Kan man 3D printe i flere farver?

Nogle kan udprinte i flere farver og materialer, hvor andre kun kan printe i en enkelt farve. Hvis du godt vil lave farverige modeller, skal du altså huske at købe en printer, der giver dig mulighed for dette. Man skal kunne sætte flere farver af filament i maskinen, hvis man godt vil lave modeller i flere farver.

Hvad egner sig ikke til 3D-print?

Er der nogle produkter, der ikke egner sig til 3D-produktion? Vi vil, jo gøre alt muligt. Plastik, Silikone, Gips, Gummi mv.