Table of Contents:

  1. Hvad styrker fællesskabet?
  2. Hvad er en screeningstest Corona?
  3. Hvad er en god klassekammerat?
  4. Hvad er det gode fællesskab?
  5. Hvordan får man et coronapas?
  6. Hvad kendetegner en god klasse?
  7. Hvad betyder fællesskab for børn?
  8. Hvordan får man coronapas på sin mobil?
  9. Hvad betyder Effektueringsdato?
  10. Hvordan får jeg svar på en kviktest?

Hvad styrker fællesskabet?

Skab fælles oplevelser Gode fælles oplevelser kan fx være at arbejde sammen om et fælles klasseprojekt, fx et teaterstykke, en ekskursion eller lignende. Det afgørende er, at det er noget, der adskiller sig fra den almindelige undervisning, og at det giver eleverne mulighed for at sanse og opleve.

Hvad er en screeningstest Corona?

Heldigvis bliver børn sjældent ramt hårdt af corona, men de kan stadig sætte gang i smittekæder, der i sidste ende rammer de ældre og sårbare borgere i samfundet. Her vil screeningstest ned til 1. klasse være et værdifuldt værktøj, som fanger smitten og kan være med til at sætte en stopper for den.

Hvad er en god klassekammerat?

Du griber ind og det er godt. Hvad enten du henter gårdvagten eller selv går hen og siger, at de skal stoppe, har du vist, at du er en god kammerat. Du lukker ikke øjnene, når du ser problemer. Støtte fra en klassekammerat er et af de bedste midler til at stoppe mobning.

Hvad er det gode fællesskab?

et godt socialt fællesskab, man har det godt mellem hinanden eller, at det fællesskab du er en del af, også rummer mange af dine gode venner og andre sociale relationer. Et godt fællesskab er hvor der plads til alle, så den dag, hvor man måske ikke er helt sig selv, så bliver man alligevel taget imod og omfavnet.

Hvordan får man et coronapas?

Du kan hente dit coronapas, hvis du er testet negativ for COVID-19 og testen ikke er ældre end syv dage. Du vil normalt kunne hente dit coronapas senest to dage efter, du har fået foretaget en PCR-test og senest 1 dag efter, du har fået foretaget en Antigen-test (lyntest).

Hvad kendetegner en god klasse?

- En klasse uden bandeord fordi det kan gøre ondt eller såre en person. - Alle skal være med i alt, så det nytter ikke at man siger nej til nogen. - Hvis man kan se at en har det svært, skal man spørge ind.

Hvad betyder fællesskab for børn?

I dagtilbud indgår barnet i et fællesskab med andre børn og voksne, som er fælles om at skabe det sociale rum, som de enkelte børn lærer og udvikler sig igennem. Sammen med det pædagogiske personale har de andre børn betydning for, hvilke erfaringer det enkelte barn gør sig, når det er i dagtilbuddet.

Hvordan får man coronapas på sin mobil?

Coronapasset er nemt at bruge, hurtigt at kontrollere og indeholder kun de oplysninger, der er nødvendige. Coronapas-appen kan hentes fra Google Play og Apple App Store. Du kan nu hente coronapas-appen fra Google Play og Apple App Store.

Hvad betyder Effektueringsdato?

En anbefalet vaccination effektueres ved at klikke på flueben ikonet og udfylde batch nummer Dialogboksen indeholder de oplysninger, der blev valgt, da den anbefalede vaccination blev op- rettet. Dato skal ændres til effektueringsdatoen, hvis vaccinationen ikke gives på den anbefalede dag.

Hvordan får jeg svar på en kviktest?

både positive og negative) samt alle antigentest registreres på sundhed.dk, i begge tilfælde kan du logge på med NemID og se dine resultater.