Table of Contents:

  1. Hvad er dit gamle legetøj værd?
  2. Hvor kan jeg sælge mit gamle legetøj?
  3. Hvem køber legetøj?
  4. Hvor sælger man Tekno biler?
  5. Er gammelt Lego noget værd?
  6. Hvad er gammelt Lego værd?
  7. Hvem modtager brugt legetøj?
  8. Hvornår har Bilka tilbud på legetøj?
  9. Hvad er Tekno biler værd?
  10. Hvad er kiloprisen på brugt LEGO?
  11. Hvad kan man få for brugt LEGO?
  12. Hvor kan jeg sælge mit LEGO?
  13. Hvad tager Mødrehjælpen imod?
  14. Kan man donere bleer?

Hvad er dit gamle legetøj værd?

Sådan finder du værdien på dit legetøj Du kan lave research på for eksempel DBA.dk eller Gul og Gratis.dk for at finde ud af, hvad lignende legetøj sættes til salg for – husk at der kan være forskel på den udbudte pris og hvad sælgeren rent faktisk ender med at få for sin vare.

Hvor kan jeg sælge mit gamle legetøj?

Besøg din nærmeste Børneloppen og få hjælp til at sælge alt det brugte legetøj, som dine børn er vokset fra. Du kan hurtigt og nemt booke en stand på vores hjemmeside.

Hvem køber legetøj?

Gammelt legetøj købes Vi køber udvalgte stykker gammelt legetøj, som er i en pæn stand. Vi har fx interesse i teknobiler, modeltog og mekanisk legetøj. Det kan både være legetøj fra 50'erne og legetøj fra 60'erne, men også legetøj fra før og efter disse årgange.

Hvor sælger man Tekno biler?

Teknobiler til salg - Teknosamleren.

Er gammelt Lego noget værd?

Normalt er tommelfingerreglen, at en Lego-klods kun er noget værd, hvis den kommer i et sæt. Som sådan kan du ikke stå med en enkelt klods i hånden og forvente, at du kan sælge denne ene. Og dog. - Hvis du har en eller flere sandgrønne Lego-klodser, så kan du i dag sælge hver klods til omkring 20 kroner stykket.

Hvad er gammelt Lego værd?

Normalt er tommelfingerreglen, at en Lego-klods kun er noget værd, hvis den kommer i et sæt. Som sådan kan du ikke stå med en enkelt klods i hånden og forvente, at du kan sælge denne ene. Og dog. - Hvis du har en eller flere sandgrønne Lego-klodser, så kan du i dag sælge hver klods til omkring 20 kroner stykket.

Hvem modtager brugt legetøj?

Her er en top 10 liste med steder der tager imod brugt legetøj:
  • Mødrehjælpen.
  • Røde kors.
  • Folkekirkens nødhjælp.
  • Kirkens korshær.
  • Danmission.
  • Blå kors.
  • Kræftens bekæmpelse genbrug.
  • Mission Afrika.

Hvornår har Bilka tilbud på legetøj?

Du kan spare mange penge på sjovt legetøj, hvis du handler på Bilka.dk på Black Friday. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af underholdning til de små.

Hvad er Tekno biler værd?

Gamle Tekno modelbiler og komplette Tekno Ingeniørsæt i perfekt stand kan være flere tusinde kroner værd. De høje priser forudsætter dog at der er tale om originale biler og byggesæt.

Hvad er kiloprisen på brugt LEGO?

per kasse (der tillægges ikke moms, ifølge lov om brugtmoms), og svarer til 375 kr. pr. kilo. Sammenlignes det med helt nye LEGO-sæt koster et kilo mellem 1.700 (basis-sæt) og op til 3.500 (LEGO Star Wars) kroner alt efter serie.

Hvad kan man få for brugt LEGO?

Vi er eksperter i LEGO-klodser, og har dre- vet Brugteklodser.dk siden 2008, som til- byder virksomheder og private velholdte LEGO-løsdele. Denne løsning er ideel for SFO'er, fritidshjem og skol- er hos det offentlige samt på venteværelser hos læger, tandlæger og i butikker.

Hvor kan jeg sælge mit LEGO?

Det første du skal gøre hvis du gerne vil sælge LEGO, er at booke en stand hos Kirppu. Det kan du enten gøre her på hjemmesiden eller i en af vores butikker.

Hvad tager Mødrehjælpen imod?

Vores børnetøjsbutikker er drevet af engagerede frivillige, og inden for butikkernes åbningstid tager de med smil og stor taknemmelighed i mod både små og store donationer af børnetøj, legesager og udstyr.

Kan man donere bleer?

Du kan til enhver tid bytte dine bleer - helt gratis - til en anden størrelse. Eller du kan vælge at donere dine bleer til Mødrehjælpen - det vil glæde flere. Læs mere om vores returordning og samarbejde med Mødrehjælpen.