Table of Contents:

  1. Hvad er en tigers fjende?
  2. Hvor meget spiser en tiger om dagen?
  3. Kan en tiger klatre i træer?
  4. Er der tigre i Thailand?
  5. Hvad er en tiger symbol på?

Hvad er en tigers fjende?

Også kravebjørn og brun bjørn kan være blandt tigerens byttedyr og de udgør op til 40,7 % af den sibiriske tigers bytte afhængig af lokale forhold og af bjørnebestanden.

Hvor meget spiser en tiger om dagen?

På trods af tigerens store styrke er det kun ca. 10 % af jagterne, der lykkes. En tiger skal have 15-18 kg kød om dagen. Overskydende føde bliver gemt under blade og grene til senere brug.

Kan en tiger klatre i træer?

De klatrer fortrinligt - Vi aktiverer tigrene på forskellig vis. En af måderne er at hejse kød op i en pæl i cirka fire-fem meters højde, fortæller lensgreven. Her henter kattedyrene deres føde som eksempelvis hestekød ned.

Er der tigre i Thailand?

Det anslås, at der er mere end 1000 tigre i Thailand. Men kun omkring 200 lever i det fri. På verdensplan lever omkring 4000 tigre i det fri.

Hvad er en tiger symbol på?

Tiger, dens mytologiske og symbolske funktion er især knyttet til Sydøstasien. Den er styrkens og vildskabens symbol og kan bruges som dæmonafværger. I Kina er den Dyrekredsens tredje tegn og oftest en positiv figur, knyttet sammen med yang. I hinduismen er den gudinden Durgas ridedyr.