Table of Contents:

 1. Hvad er politiets blå bus?
 2. Hvad er blå Fribus?
 3. Hvad er en Fribus?
 4. Hvad betyder bogstaverne på busserne?
 5. Hvorfor er der flag på busserne i dag?
 6. Kan man stadig købe billet i bussen?
 7. Hvorfor flager busserne i dag 2021?
 8. Hvorfor flager busserne i dag 2022?
 9. Hvordan køber man busbilletter?
 10. Kan man betale med kontanter i bussen igen?
 11. Hvorfor flagre busserne i dag?
 12. Hvorfor flagre vi i dag?
 13. Hvorfor køre busserne med flag i dag?
 14. Kan man ikke købe billet i bussen?
 15. Kan man betale med kontanter i bussen 2022?

Hvad er politiets blå bus?

'Den blå bus' er et rullende kontor med mindst tre uniformerede betjente, som på stedet kan uddele advarsler eller bøder til dem, der opholder sig i de forbudte zoner.

Hvad er blå Fribus?

Fribussen BLÅ er en af Slagelse Kommunes gratis busser. Bussen kører i ringrute fra Slagelse busstation over Slotsbjergby - Flakkebjerg - Dalmose - Sørbymagle til Slagelse busstation.

Hvad er en Fribus?

Kør med gratis på hverdage. Fribusserne er gratis at køre med og kører fra mandag til fredag i dagtimerne. Fribusserne kører ikke i weekender og i skolernes ferie.

Hvad betyder bogstaverne på busserne?

S-busserne har trecifrede linjenumre, som er delelige med 50, efterfulgt af bogstavet "S". De linjer, hvis numre ender på 00, kører på tværs af S-togsnettet, mens de øvrige linjer, hvis numre ender på 50, er enkelt- eller dobbeltradiale via Københavns centrum.

Hvorfor er der flag på busserne i dag?

Statslige myndigheder har på officielle flagdage pligt til at flage med splitflag fra deres bygninger. Private personer, virksomheder og organisationer mv. har ikke pligt til at flage på de officielle flagdage. Du kan se en liste over Danmarks officielle flagdage på Justitsministeriets hjemmeside.

Kan man stadig købe billet i bussen?

I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.

Hvorfor flager busserne i dag 2021?

HKH Prinsesse Benediktes fødselsdag. Danmarks befrielse(1945). Kristi Himmelfartsdag. HKH Kronprins Frederiks fødselsdag.

Hvorfor flager busserne i dag 2022?

Officielle flagdage 2022 Langfredag. Der flages på halv stang hele dagen. Grønlands nationaldag. Der flages med det grønlandske flag Erfalasorput.

Hvordan køber man busbilletter?

Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*. Her kan du kun betale med betalingskort - IKKE kontanter.

Kan man betale med kontanter i bussen igen?

Kan man betale med kontanter i bussen? Fra 1. september 2021 kan man, som forventet, igen betale med kontanter i busser og Flextrafik.

Hvorfor flagre busserne i dag?

HKH Prinsesse Benediktes fødselsdag. Danmarks befrielse(1945). Kristi Himmelfartsdag. HKH Kronprins Frederiks fødselsdag.

Hvorfor flagre vi i dag?

I dag flages der i anledning af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benediktes fødselsdag. Denne dag flages der for Danmarks befrielse. Den 4. maj 1945 forlød det at de tyske tropper i Nordtyskland, Holland og Danmark havde overgivet sig.

Hvorfor køre busserne med flag i dag?

HKH Prinsesse Benediktes fødselsdag. Danmarks befrielse(1945). Kristi Himmelfartsdag. HKH Kronprins Frederiks fødselsdag.

Kan man ikke købe billet i bussen?

Kan man betale med kontanter i bussen? Fra 1. september 2021 kan man, som forventet, igen betale med kontanter i busser og Flextrafik. Men vis hensyn til chauffører og medarbejdere i de sjællandske busser og flexbiler: Gør brug af de digitale løsninger, hvor du kan.

Kan man betale med kontanter i bussen 2022?

Fra 6. maj åbner det betjente salg i busserne. Chaufførerne skal lave billetkontrol og sælge billetter mod kontant betaling. Midttrafik opfordrer fortsat til kontaktløs betaling via Midttrafik app eller rejsekort.