Table of Contents:

  1. Hvor stammer det amerikanske flag fra?
  2. Hvad betyder det amerikanske sydstatsflag?
  3. Hvad er hovedstaden i USA?
  4. Hvad betyder Confederate Flag?
  5. Hvad kaldes sydstaterne i USA?
  6. Hvad hedder alle staterne i USA?
  7. Er der 50 eller 52 stater i USA?

Hvor stammer det amerikanske flag fra?

Flaget som vi kender det i dag blev indført i 1960, men kan dateres helt tilbage til 1777. USA fik sit første flag i 1775, da man indførte det daværende britiske koffardiflag, hvor det røde felt dog var splittet op i 13 røde og hvide striber, som symboliserede de oprindelige stater i Unionen.

Hvad betyder det amerikanske sydstatsflag?

Sydstatsflaget som vi kender det i dag var kampflaget for Konføderationen, som var en sammenslutning af 13 stater i det sydlige USA under den Amerikanske Borgerkrig som varede fra 18. Flaget kendes også under navne som Confederate Flag og Rebel Flag.

Hvad er hovedstaden i USA?

Washington D.C.USA / HovedstadWashington District of Columbia er USA's forbundshovedstad, der ligger indeklemt mellem de to stater Maryland og Virginia. I 2017 var der 693.972 indbyggere i Washington, D.C. Byens forstæder ligger i Maryland og Virginia. Der bor over 9 millioner mennesker i Washington-Baltimore området. Wikipedia

Hvad betyder Confederate Flag?

The Confederate Flag var det officielle flag for sydstaternes fælles hærstyrker under den amerikanske borgerkrig. De 13 stjerner i flaget symboliserer de 13 stater, der udgjorde konføderationen af amerikanske sydstater under borgerkrigen.

Hvad kaldes sydstaterne i USA?

I 18 løsrev en række af USA's stater sig fra Unionen. De blev i første omgang selvstændige, men sluttede sig hurtigt sammen i Amerikas Konfødererede Stater (engelsk: the Confederate States of America, forkortet CSA).

Hvad hedder alle staterne i USA?

Liste over delstater
DelstatForkortelseHovedstad
AlaskaAKJuneau
ArizonaAZPhoenix
ArkansasARLittle Rock
CalifornienCASacramento

Er der 50 eller 52 stater i USA?

Der er i alt 50 stater i USA, der hver især har en hovedstad. USA's hovedstad er Washington, D.C. Alle staterne ligger ikke samlet. Alaska er stat nummer 49 og ligger i det nordvestlige hjørne af Nordamerika med Canada mod øst og Rusland mod vest på den anden side af et hav, der hedder Beringstrædet.