Table of Contents:

 1. Hvor meget falder en cykel i værdi?
 2. Hvilke cykellåse er Forsikringsgodkendte?
 3. Hvordan låser jeg min cykel?
 4. Hvad gør man hvis man finder en cykel?
 5. Hvordan afskrives cykler?
 6. Hvor meget får jeg for min stjålne cykel?
 7. Hvad er en godkendt cykellås?
 8. Er min lås forsikringsgodkendt?
 9. Hvordan melder man sin cykel stjålet?
 10. Hvad hvis jeg finder min stjålne cykel?
 11. Er min cykel fundet?
 12. Hvor meget afskrives en cykel?
 13. Hvor meget dækker forsikringen ved cykeltyveri?
 14. Hvor meget får man i forsikring for stjålet cykel?
 15. Hvad er straffen for at stjæle en cykel?

Hvor meget falder en cykel i værdi?

Hvis nyprisen for cyklen er 4000,- kr., vil værdien efter 6 år være: K · 0,,76 kr. Og efter 10 år: K · 0,,71 kr.

Hvilke cykellåse er Forsikringsgodkendte?

Forsikringsgodkendte cykellåse - cykellås
 • Godkendt cykellås. Før DKK 299,00. DKK 199,00. Læs mere.
 • Abus Kædelås 8900 Ionus. Før DKK 659,00. DKK 429,00. Læs mere.
 • ABUS Bordo DK 6000, Foldelås / Cykellås. Før DKK 849,00. DKK 599,00. Læs mere.
 • Abus Bøjlelås 410 Ultra. DKK 399,00. Læs mere.

Hvordan låser jeg min cykel?

Lås cyklen fast direkte gennem stellet. Bruger du en wirelås, skal du placere låsen højt, så cykeltyven ikke kan lægge wire og boltsaks på jorden og bruge sin kropsvægt til at klippe låsen over. Vær også opmærksom på hvad du låser cyklen fast til.

Hvad gør man hvis man finder en cykel?

Hvad gør du, når du har fundet noget hittegods? Har du fundet noget hittegods, skal du som hovedregel aflevere det til politiet. Finder du hittegods ved offentlige institutioner, forlystelsesetablissementer, forretninger eller offentlige transportmidler, kan du indlevere hittegodset der.

Hvordan afskrives cykler?

Afskrivning ved erstatning af cykeltyveri Vi beregner afskrivning fra nyprisen på cyklen i dag. Se afskrivningstabellen i vilkårene for indboforsikringen (punkt J). Har du købt cyklen brugt, beregner vi erstatningen ud fra cyklens stelnummer, som mange gange indikerer, hvor gammel cyklen er.

Hvor meget får jeg for min stjålne cykel?

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Heldigvis er din cykel godt forsikret, hvis du har en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig skader og tyveri af dine ting – og her er din cykel dækket. På vores indboforsikring er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 kr.

Hvad er en godkendt cykellås?

En godkendt cykellås sikrer dig, at du ikke har en lås, som man bare kan klippe over med en boltsaks eller slå den op med en hammer. Desuden bør du sikre din cykel ved at låse den fast til en genstand med en kædelås, wirelås eller bøjlelås.

Er min lås forsikringsgodkendt?

Listen er opdelt efter mærke samt typen af cykellås, og hver godkendte lås er skrevet med sit Varefakta Kontrolnummer (VK-nummer), som kan findes på det medfølgende låsebevis og eventuelt på emballagen. De fleste forsikringsselskaber kræver, at din cykel er forsynet med en godkendt lås.

Hvordan melder man sin cykel stjålet?

Anmeld det til politiet, hvis din cykel er blevet stjålet. Du kan også anmelde ved at ringe 114 eller ved at henvende dig personligt på en politistation.

Hvad hvis jeg finder min stjålne cykel?

Min stjålne cykel er blevet fundet - Skal jeg betale min erstatning tilbage og vil jeg få et beløb til reparation af cyklen? Når et forsikringsselskab har udbetalt erstatning for din cykel, tilhører cyklen dit forsikringsselskab.

Er min cykel fundet?

På www.cykeltyv.dk kan du se, om andre har indleveret din cykel eller fundet den. På www.efterlysninger.org kan du selv efterlyse din cykel.

Hvor meget afskrives en cykel?

Afskrivning ved erstatning af cykeltyveri Vi beregner afskrivning fra nyprisen på cyklen i dag. Se afskrivningstabellen i vilkårene for indboforsikringen (punkt J). Har du købt cyklen brugt, beregner vi erstatningen ud fra cyklens stelnummer, som mange gange indikerer, hvor gammel cyklen er.

Hvor meget dækker forsikringen ved cykeltyveri?

Hvordan dækker forsikringen cykeltyveri Ofte dækker indboforsikringen cykeltyveri, men der kan dog være en grænse på, hvor meget forsikringsselskaberne vil udbetale. Nogle selskaber har en maksimumgrænse på mellem 14.000 og 16.000 kroner.

Hvor meget får man i forsikring for stjålet cykel?

Indboforsikringen dækker nemlig skader og tyveri af dine ting – og her er din cykel dækket. På vores indboforsikring er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 kr. pr. cykel.

Hvad er straffen for at stjæle en cykel?

Tyveri har ifølge straffelovens § 285 en strafferamme på op imod 1 år og 6 måneders fængsel.