Table of Contents:

 1. Hvad er den farligste hund?
 2. Er bjørne i familie med hunde?
 3. Hvilken hund er ulovlig i Danmark?
 4. Hvilken hund er stærkest?
 5. Hvad kaldes planteæder?
 6. Hvilken slægt tilhører familiehunden?
 7. Er American Bully lovlig i DK?
 8. Er en Cane Corso farlig?
 9. Hvad for en hund har det hårdeste bid?
 10. Hvad for en hund er den klogeste?
 11. Hvilke dyr er planteædere?
 12. Hvad kaldes organismer der ikke er primærproducenter?
 13. Hvad er den bedste familiehund?
 14. Hvad er den sødeste hund?
 15. Hvorfor er sarplaninac ulovlig?

Hvad er den farligste hund?

Ifølge én af de få undersøgelser på området, er indehaveren af titlen som verdens farligste hund hunderacen Pitbull, der egentlig er en blanding af Bulldogs og Terriers. Grunden til at Pitbulls fremhæves som den farligste hunderace, er at de ifølge førnævnte undersøgelse, er den hunderace, der bider mennesket oftest.

Er bjørne i familie med hunde?

Rubin og hans kolleger fandt bjørne-dna'et midt i al forureningen ved at udnytte, at bjørne, også den uddøde hulebjørn, er i familie med vor tids hunde. Og hundens dna er for nylig blevet sekventeret.

Hvilken hund er ulovlig i Danmark?

Her er de 13 forbudte hunderacer
 • Pitbull terrier.
 • Tosa inu.
 • Amerikansk staffordshire terrier.
 • Fila brasileiro.
 • Dogo argentino.
 • Amerikansk bulldog.
 • Boerboel.
 • Kangal.

Hvilken hund er stærkest?

Der findes desværre ingen hund, der officielt har rekorden som verdens stærkeste. Dette skyldes først og fremmest, at der ikke foreligger en klar definition for hvilke styrkemæssige forskelle, der skal måles på hos hundene (er det styrken i biddet, benene, nakken osv.

Hvad kaldes planteæder?

Planteædere (herbivores) er en betegnelse, der dækker alle dyr, som lever af at æde planter. Det kan være meget store dyr som elefanter, eller det kan være bittesmå som bladlus. Hermed er det også sagt, at dyrene ikke behøver at tygge planterne for at være planteædere.

Hvilken slægt tilhører familiehunden?

Hund
KlasseMammalia (Pattedyr)
OrdenCarnivora (Rovdyr)
FamilieCanidae (Hundefamilien)
SlægtCanis

Er American Bully lovlig i DK?

Det er på baggrund af ovenstående Rigspolitiets opfattelse, at en American Bully kan anses for værende en race i hundelovens forstand, og at denne race ikke fremgår af forbudslisten i hundelovens § 1 a, hvorfor den – i tilfælde, hvor racen er tilstrækkeligt dokumenteret – må anses som lovlig.

Er en Cane Corso farlig?

En cane corso Italiano er en hund med udpræget vagtinstinkt, som føler sig tæt knyttet til sit område og sine mennesker. Pålidelig, hengiven og meget beskyttende over for familien. Over for fremmede kan den være afvisende, og den tolererer sjældent andre hunde på sine enemærker.

Hvad for en hund har det hårdeste bid?

Store hunde giver de værste skader på arm og underarm, fordi de har det kraftigste bid. De største syndere i undersøgelsen var schæfer, rottweiler og american staffordshire terrier, også kaldet amstaff.

Hvad for en hund er den klogeste?

Hunderacerne i grupperne er rangeret, og den klogeste hund er altså Border collien. Border collien er opdrættet til at hyrde får og har derfor en beskyttende natur, et højt energiniveau og en stor lyst til at arbejde for mennesker. Ifølge hundepsykolog Stanley Coren er Border collien den klogeste hund.

Hvilke dyr er planteædere?

Planteædere (herbivores) er en betegnelse, der dækker alle dyr, som lever af at æde planter. Det kan være meget store dyr som elefanter, eller det kan være bittesmå som bladlus. Hermed er det også sagt, at dyrene ikke behøver at tygge planterne for at være planteædere.

Hvad kaldes organismer der ikke er primærproducenter?

Organisk materiale dannet af planter og visse bakterier (autotrofe organismer) kaldes primærproduktion og udnyttes af dyr, svampe og bakterier (heterotrofe organismer).

Hvad er den bedste familiehund?

Labrador og Golden Retriever er de bedste børnevenlige hunderacer, man kan anskaffe sig og også blandt de mest populære hunderacer til familiehold. Det er nemlig de højst samarbejdende hunde, vi har. Begge racer er samarbejdende jagthunde, som er både lærenemme, samarbejdsvillige og nemme at træne og opdrage på.

Hvad er den sødeste hund?

Boo er en pomeranian, der hører til de mindste hunderacer i verden (foruden Chihuahuaen). Boo menes at være den mest populære hund i verden. Den havde mere end 16 millioner følgere på Facebook, og de fleste mennesker vil også kalde den for den sødeste hund i verden.

Hvorfor er sarplaninac ulovlig?

Racen er forbudt at besidde og avle i Danmark. Ydermere er det forbudt at avle krydsninger, hvori racen indgår. Den 1. juli 2010 blev den nuværende hundelov vedtaget i det danske Folketing, hvor racen sarplaninic blev inkluderet i listen over forbudte hunde, der således blev ulovliggjort.