Table of Contents:

  1. Hvad betyder 🍒?
  2. Hvad betyder denne Emoji 🖤?
  3. Hvad betyder 🤠?
  4. Hvad betyder spøgelses Emoji?
  5. Hvad betyder det her?
  6. Hvad betyder benovelse?
  7. Hvad betyder ✌?
  8. Hvad betyder 💗?
  9. Hvad betyder et hjerte med en pil igennem?
  10. Hvad betyder en smiley på hovedet?
  11. Hvad betyder 🌸?
  12. Hvad betyder 🍆 🍑?
  13. Hvad er det at være benovet?
  14. Hvad betyder ordet beæret?
  15. Hvad betyder denne Emoji 💘?

Hvad betyder 🍒?

🍒betyder: kirsebær Emoji.

Hvad betyder denne Emoji 🖤?

🖤Betydning og Beskrivelse Betydningen af emoji-symbol 🖤 er sort hjerte, det er relateret til hjerte, ondskab, ondt, sort, kan den findes i emoji-kategori: "😂 Smilys og følelser" - "💋 emotion".

Hvad betyder 🤠?

🤠Betydning og Beskrivelse Det kan bruges til at udtrykke sin intuitive betydning, såsom ridning, western cowboy eller cosplay osv., Og kan også udtrykke nogle følelser eller følelser, såsom selvtillid, eventyr, frihed, sjov og hårdtarbejdende ånd.

Hvad betyder spøgelses Emoji?

👻Betydning og Beskrivelse Betydningen af emoji-symbol 👻 er spøgelse, det er relateret til ansigt, eventyr, fantasi, gespenst, monster, spøgelse, væsen, kan den findes i emoji-kategori: "😂 Smilys og følelser" - "💩 make kostumer".

Hvad betyder det her?

bruges for at udtrykke at noget eller nogen netop kommer til syne, præsenteres, demonstreres el. lign. som udråbsordbruges for at angive at man er til stede, at man har et bestemt standpunkt,...

Hvad betyder benovelse?

Benovet betyder omtrent det samme som forlegent.

Hvad betyder ✌?

✌️Betydning og Beskrivelse Pegefingeren ☝️ og langfingeren er rettet i en "V" -form, og de andre fingre rulles op. Det står for "sejr" på engelsk, hvilket betyder sejr, og bruges generelt når man fejrer 🎉 .

Hvad betyder 💗?

💗betyder: voksende hjerte Emoji.

Hvad betyder et hjerte med en pil igennem?

I kærlighedsdigtningen er hjertet en central metafor. Pilen gennem hjertet er et elskovssymbol; flettede papirhjerter hænges på juletræet. Det gælder om at have "mod og mandshjerte" og "hjertet på rette sted".

Hvad betyder en smiley på hovedet?

Betydningen af emoji-symbol 🙃 er omvendt ansigt, det er relateret til ansigt, omvendt, på hovedet, kan den findes i emoji-kategori: "😂 Smilys og følelser" - "😄 ansigt-smilende".

Hvad betyder 🌸?

🌸Betydning og Beskrivelse En lyserød kirsebærblomst med fem kronblade. Det blev født i Kina og er velkendt i Japan. Det refererer normalt til selve blomsten, som er kirsebærblomst og ofte bruges til at udtrykke romantik, kærlighed og håb.

Hvad betyder 🍆 🍑?

Fersken er en af de visuelt mest tilfredsstillende eufemismer for rumpe. Fersken kan bruges til 🍑📞 (booty call), som er en diskret måde at spørge din aftens udkårne, om hxn har lyst til et put.

Hvad er det at være benovet?

Benovet betyder omtrent det samme som forlegent.

Hvad betyder ordet beæret?

beehren) (især om handling af fornem, højtstaaende person:) ære; hædre; nu især: paa en nedladende maade vise (en) ære (ved sin nærværelse, ved gunstbevisning, venskab olgn.). han (blev) beæret med Elephant-Ordenen. Holb.

Hvad betyder denne Emoji 💘?

Betydningen af emoji-symbol 💘 er hjerte med pil, det er relateret til amor, følelser, hjerte, kærlighed, kan den findes i emoji-kategori: "😂 Smilys og følelser" - "💋 emotion".