Table of Contents:

  1. Hvordan virker ista varmemåler?
  2. Hvad er ista online?
  3. Hvem er ista?
  4. Hvad er Clorius?
  5. Hvad er Brunata?
  6. Hvem ejer Ista?
  7. Hvad er Koldtvandsudgifter?

Hvordan virker ista varmemåler?

Varmemålerne på dine radiatorer er såkaldte ”fordelingsmålere”, dvs. de registrerer varmen i hver enkelt lejlighed. Forbruget holdes op mod ejendommens samlede forbrug, hvorefter din andel beregnes. Der er 10 lejligheder i den ejendom, du bor i. Sidste år brugte beboerne i hele ejendommen samlet set 1000 måleenheder.

Hvad er ista online?

Let og tidsbesparende forbrugsovervågning ista online gør forbrugsovervågning let, overskueligt og tidsbesparende – både for administratorer og beboere. Med ista online har du et væld af muligheder: Let adgang til alle forbrugsoplysninger døgnet rundt.

Hvem er ista?

ista er en af verdens førende virksomheder inden for levering af energi-serviceydelser og ista Danmark administrerer og leverer ydelserne i Danmark. ista er en international koncern, der er repræsenteret i 24 lande omfattende de fleste europæiske lande såvel som Kina, Rusland og De forenede Arabiske Emirater.

Hvad er Clorius?

Clorius - CL8 Denne fordampningsmåler indeholder 2 glasrør – forrige års glasrør til venstre og nuværende års glasrør til højre. Dermed kan måleren kontrolaflæses efter årsaflæsningen. ”Skala nr.” angiver sammenhængen mellem radiatortypen og måleren og står øverst på måleren.

Hvad er Brunata?

Velkommen til det nye Brunata Online Brunata Online er din vej til det totale overblik over energiforbrug og -udgifter både som administrator og beboer. Resultatet er ikke bare tidsbesparelser men også mulighed for at spare udgifter og reducere miljøaftryk.

Hvem ejer Ista?

Hong Kong-baserede CK Assets Holdings Ltd og CK Infrastructure Holdings Limited erhverver i fællesskab ista. CVC Capital Partners erhverver aktiemajoriteten i ista, og udvider dermed sin minoritetsandel, som de har haft siden 2007, til en majoritetsandel. Ledelsen i ista beholder fortsat deres andel i virksomheden.

Hvad er Koldtvandsudgifter?

Koldtvandsudgifter inde- holder det samlede vand- forbrug af både det kolde og varme vand.