Table of Contents:

  1. Kan man koge svinekød?
  2. Hvor lang tid skal svinekød koge?
  3. Hvilke krydderier passer til svinekød?
  4. Hvad er skinketern lavet af?
  5. Hvad er skinkekød i tern?

Kan man koge svinekød?

Undgå at koge svinekødet på panden Bruningen af kødet, man opnår ved stegning, har stor betydning for både smag og duft.

Hvor lang tid skal svinekød koge?

Kødet skal koge i 20 - 30 minutter, til det er mørt.

Hvilke krydderier passer til svinekød?

Sæt smag på svinekødet
  • Spidskommen & Chili. Skal du grille? ...
  • Timian & Hvidløg. Timian og hvidløg giver en kraftig smag til det neutrale svinekød, uanset om du laver gryderetter eller steger svinekoteletter. ...
  • Kommen & Røget Paprika. Kommen forstærker svinekødets naturlige smag, mens røget paprika bidrager med en røget smag.

Hvad er skinketern lavet af?

Tern købt i detailhandlen er hovedsageligt skåret af skinke. Man kan også skære det af bovklump og nakkefilet. Tern skæres af skinke, bovklump eller nakkefilet.

Hvad er skinkekød i tern?

Tern skæres af skinke, bovklump eller nakkefilet. Tern skæres i størrelsen 2 x 2 x 2 cm. Fedtindhold i 100 gram rå tern skåret af skinkeindelår: 2 gram, af skinkeklump eller yderlår: 4 gram, af bov: 5 gram, af nakkefilet: 12 gram. Dup kødet tørt med køkkenrulle.