Table of Contents:

  1. Hvad betyder E27 fatning?
  2. Hvad betyder e 14?
  3. Hvad svarer E27 til i watt?
  4. Hvad er en E 14 fatning?
  5. Hvordan skifter man en pære?

Hvad betyder E27 fatning?

E27 – Den store sokkel, der sidder på den gammeldags glødepære, der bruges i mange lampesteder, standerlamper med videre kaldes E27. E27 kan fås i dag med mange spændende LED pære-kombinationer monteret i den traditionelle glødepære.

Hvad betyder e 14?

Det er lille broderen til E27 pæren, som vi kalder pæren med 'stor skrue'. Pæren hedder E14, fordi der refereres til diameteren på pærens sokkel som er 14 millimeter. En pære med E14 sokkel har altid den samme størrelse, men kan variere i form og udseende.

Hvad svarer E27 til i watt?

Omregningstabel watt LED lys. Tidligere var det nemt at købe pærer. I dag er det blevet lidt sværere, der findes forskelligt strømforbrug ift. den almindelig kendte glødepære....Omregningstabel LED lys.
Almindelig pæreSpare pæreLED pære
100 Watt28 Watt16 Watt
75 Watt25 Watt13 Watt
60 watt13 Watt9,5 Watt
40 Watt9 Watt5,5 Watt

Hvad er en E 14 fatning?

E10, E14 og E27 er betegnelser for de fatninger, som vi kender fra den gamle glødepæreteknologi. Pæren, der passer til disse fatninger, er altså udstyret med en afrundet sokkel med riller, der skrues ind i lampen. LED E14 pæren har en relativ lille sokkel og anvendes typisk til mindre lamper, f.

Hvordan skifter man en pære?

Hvis du ikke kan se nogle skruer, skal du komme til pærerne inde fra bilen. Du må ikke begynde at flå lygteglasset af, for så går det bare i stykker. Følg lygterne til indersiden af bilen, og led efter en åbning der kan bruges til at skifte pærer. Det kan være, du skal løsne eller fjerne noget bagbeklædning.