Table of Contents:

  1. Hvordan tørre man hash?
  2. Kan man selv lave hash?
  3. Hvordan ryger man hash?
  4. Hvordan fremstiller man hash?
  5. Hvordan kan man indtage hash?

Hvordan tørre man hash?

Hæng en lidt tynd snor op, og klip blomsterstandene, så de enkeltvis kan hænge i en lille gren uden at røre hinanden. Sådan kan du let tørre planterne på en sikker måde, der giver god ventilation. Man kan også hænge hele planter op sådan, hvis det er mindre planter... Det er helt et spørgsmål om hvad man foretrækker.

Kan man selv lave hash?

For at lave noget fantastisk hash skal du presse pulveret (det sammenpressede pulver kaldes "skuff"), og opbevar den i mindst ét år for at modne. Grunden til, at vi presser pulveret, er, at den forbedrer smag og lugt. Det gør den også nemmere at håndtere og transportere.

Hvordan ryger man hash?

Men under alle omstændigheder er det en god metode som virker ret hurtigt. Den eneste bagdel er, at de fleste bruger THC-olie (i gamle dage kaldet "hasholie" eller "nol"). Så det kræver lidt forædling af de rene blomster før man kan indtage dem sådan. Mange bruger olie ekstraheret med en stærk 96% alkohol.

Hvordan fremstiller man hash?

Man fremstiller hash ved, at harpiks fra hampplantens blade og blomster presses sammen med plantedele til en mørkfarvet hård klump eller plade. I Danmark er det mest almindeligt at ryge hash, men man kan også både spise og drikke stoffet. Hampplanten kan også bruges på andre måder.

Hvordan kan man indtage hash?

Cannabis kan man ryge, hvilket er langt det mest almindelige, men man kan også spise det som kager eller drikke det opløst i te. Ved rygning indtræder effekten øjeblikkeligt, mens der kan gå en halv til halvanden time, hvis stoffet bliver drukket eller spist.