Table of Contents:

  1. Hvad er Mississippi kendt for?
  2. Kan bjørne svømme?
  3. Er der bjørne i England?
  4. Hvor dyb er Mississippi floden?
  5. Hvor lang er Mississippi floden?
  6. Er der bjørne i Afrika?
  7. Hvad hedder floden der løber ned langs Manhattan og har sin udmunding i New York?
  8. Hvad er den længste flod i verden?
  9. Hvor er floden Amazonas?

Hvad er Mississippi kendt for?

Gospel, country, jazz, blues og rock and roll blev opfundet og udbredt af – eller var stærkt inspireret af musikere – fra delstaten. Mississippi er også kendt for dets forfattere i begyndelsen af det 20. århundrede som især William Faulkner og Tennessee Williams.

Kan bjørne svømme?

Bjørnen kan gå oprejst på to ben, og den svømmer gerne. De yngre knapt så tunge bjørne er imponerende gode til at klatre.

Er der bjørne i England?

Bjørne kan findes på alle kontinenter med undtagelse af Australien, dog primært på den nordlige halvkugle. I Afrika er de alene kendt fra Atlasbjergene i Marokko, hvor de dog nu er uddøde. Bjørne vejer fra 3 kg og er typisk brune, sorte eller hvide.

Hvor dyb er Mississippi floden?

61 mMississippifloden / Maks. dybde

Hvor lang er Mississippi floden?

3.766 kmMississippifloden / Længde

Er der bjørne i Afrika?

Bjørne er i familien af pattedyr og i ordenen rovdyr. Før i tiden kunne bjørne findes over hele verden, på alle kontinenter, med undtagelse af Australien. Men for eksempel i Afrika er bjørne nu uddøde.

Hvad hedder floden der løber ned langs Manhattan og har sin udmunding i New York?

Hudson River eller Hudsonfloden, af mohikanerne kaldt Muh-he-kun-ne-tuk, er en flod i delstaten New York i USA. Den løber ud i Atlanterhavet langs vestsiden af Manhattan, og skiller New York City fra New Jersey. Floden fik sit navn efter englænderen Henry Hudson som udforskede floden for hollænderne i 1609.

Hvad er den længste flod i verden?

Verdens længste flod bør uden tvivl være Nilen, som ifølge flere kilder, deriblandt nationalencyklopædien er på 6825 km. Derefter kommer Amazonas (Sydamerika) på , Yangtze(Kina) og Mississippi flodsystemet i USA på ca. 6000 km samlet set.

Hvor er floden Amazonas?

Amazonas, flod i Sydamerika og en af verdens længste floder. Fra udspringet i Andesbjergene slynger den sig 6500 km tværs over det sydamerikanske kontinent til sin udmunding i Atlanterhavet. Størstedelen af det område, der afvandes af Amazonas og dens bifloder, er dækket af tropisk regnskov, Amazonskoven.