Table of Contents:

  1. Hvordan laver man en blomst ud af papir?
  2. Hvordan kan man lave papir?
  3. Hvad laver man papir?
  4. Hvor kan man købe papirblomster?
  5. Hvad kan man lave af crepe papir?

Hvordan laver man en blomst ud af papir?

For at lave en blomst skal du bruge en stilk, der laves ud af elefanttråd, en træperle til blomstens midte, der limes fast med limpistol, crepepapir, en saks og både hobbylim og en limpistol. Webshoppen Kreanord sælger et samlet kit, der er nemt at gå til, hvis det er første gang du springer ud i blomsterkunsten.

Hvordan kan man lave papir?

Det færdige papir fremstilles ved at de sønderdelte cellulosefibre, pulpen, fordeles i et tyndt lag ud over et net. Efter dræning og tørring er pulpen blevet til papir. Eventuelt tilføres massen tilsætningsstoffer, eller det halvfærdige papir overfladebehandles, afhængigt af det færdige papirs anvendelse.

Hvad laver man papir?

Den mest almindelige papirtype fremstilles af plantefibre. Fibre fra træ, altså træfibre, er den lagt mest almindelige version at bruge, og den benyttes i omkring 95 procent af produktionen. Her ud over benyttes der i sjældne tilfælde græsarter, hør og bomuld. Forskellige træarter giver forskellige typer papir.

Hvor kan man købe papirblomster?

Kig forbi vores fysiske butik hos Fabrikanterne, Nørreg Vejle eller besøg webshoppen. Har du specifikke ønsker eller spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt.

Hvad kan man lave af crepe papir?

Jagten på smukke evighedsblomster har ledt os forbi både perler, æggebakker og tørrede blomster. Men blomster af crepepapir er noget helt særlig fint - se bare her! Med tynde lag af crepepapir, lim og måske et strejf af glimmer og tusch kan du klippe og klistre dig til den smukkeste buket.