Table of Contents:

  1. Hvornår dækker rejseforsikring efter operation?
  2. Hvad dækker rejseforsikring LB?
  3. Hvad koster en Enkeltrejseforsikring?
  4. Hvad dækker Mastercard Gold rejseforsikring?
  5. Er der rejseforsikring på Mastercard?
  6. Er rejseforsikring nødvendig i Europa?
  7. Er det nødvendigt med rejseforsikring i EU?
  8. Hvad koster en rejseforsikring for studerende?

Hvornår dækker rejseforsikring efter operation?

Hvis du har været gennem en operation, er det normalt ikke en hindring for at få en rejseforsikring. Men er det sket for nyligt, skal du muligvis have en forhåndsgodkendelse. Hvis du er blevet opereret inden for de sidste seks måneder før afrejse, skal du have en forhåndsgodkendelse.

Hvad dækker rejseforsikring LB?

Dækning. Dækker rimelige og nødvendige udgifter til behandling og undersøgelse ved akut sygdom og ved tilskadekomst. Du kan have brug for en medicinsk forhåndsvurdering, hvis du har en bestående sygdom, eller hvis du inden for de sidste 2 måneder før afrejse har været syg eller er kommet til skade.

Hvad koster en Enkeltrejseforsikring?

Enkeltrejseforsikring (fra 168,-): Sammenlign 2022-priser.

Hvad dækker Mastercard Gold rejseforsikring?

Mastercard Gold forsikring Rejseforsikringen dækker i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst under din rejse og dækker dig og din nærmeste familie på rejser i hele verden i op til 60 dage. Med et Mastercard Gold har du altid dine forsikringer med i bagagen og kan på den måde få en tryg start på rejsen.

Er der rejseforsikring på Mastercard?

Rejseforsikring. Få ekstra tryghed med i bagagen når du betaler din rejse med Mastercard. Ofte inkluderer Mastercard en rejseforsikring med afbestillingsservice. Det giver tryghed, hvis det skulle ske, at du eller en, du rejser med, bliver syg og I må afbestille rejsen.

Er rejseforsikring nødvendig i Europa?

Rejser du udenfor EU og Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, anbefaler vi, at du altid har en privat rejseforsikring.

Er det nødvendigt med rejseforsikring i EU?

Rejser du inden for EU-landene, Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz og Storbritannien, kan du anvende dit blå EU-sygesikringskort. EU-sygesikringskortet dækker dog ikke alle udgifter eller i alle situationer, hvorfor det ikke er et alternativ til en privat rejseforsikring.

Hvad koster en rejseforsikring for studerende?

Billig rejseforsikring - 8 dage i Europa for kun DKK 163,- Er du ung eller studerende under 31 år tilbyder vi ekstraordinært en ungdomsrejseforsikring for blot DKK 163,- for 8 dage i Europa. Med rejseforsikringen i bagagen kan du trygt rejse.