Table of Contents:

  1. Hvad betyder synsstyrke?
  2. Hvad betyder 20?
  3. Hvad er det bedste syn?
  4. Hvad betyder 6 6?
  5. Hvad betyder tallene 11 11?

Hvad betyder synsstyrke?

Synsstyrke er evnen til at se ting tydeligt. Det er også en teknisk term, der bruges til at beskrive resultatet af en synstest, som en optiker har foretaget med en tavle med bogstaver og andre instrumenter, såsom et oftalmoskop.

Hvad betyder 20?

20 er et lige heltal og det naturlige tal, som kommer efter 19 og efterfølges af 21.

Hvad er det bedste syn?

Synsgrænser. Ifølge WHO betragtes man som svagsynet, hvis synsevnen med bedste brillestyrke ligger mellem 6/18 og 6/60, dvs. at man har en synsevne mellem 70% og 20% (Tabel 1) Man betragtes endvidere som socialt blind, når synsevnen er under 6/60, dvs. at ens syn med bedste brillestyrke er dårligere end 20%.

Hvad betyder 6 6?

Den normaltseende skal kunne se den nederste bogstavrække på 6 meters afstand. Det svarer til en synsstyrke på 6/6. Har man en synsstyrke på 6/60 betyder det, at det symbol den normaltseende kan se på 60 meters afstand, kan den undersøgte først se på 6 m's afstand.

Hvad betyder tallene 11 11?

1111 koden kommer med et budskab om det åndelige, om det usynlige, om den del af dig som er uendelig. Budskabet er som en reminder om hvem du i virkeligheden er, en sjæl der er uendelig smuk og langt større end dette fysiske liv. Det er også ofte et budskab om en kommende forandring, om en vækkelse.