Table of Contents:
- Hvad spiser man i februar?
- Hvad er i sæson i februar?
- Hvilke frugter er i sæson i marts?
- Hvilke frugter er i sæson i oktober?
- Hvilke frugter har sæson i foråret?
- Hvornår er det sæson for danske jordbær?
Hvad spiser man i februar?
Det skal du spise i februar- Rosenkål. Det er ikke alle, der har et godt forhold til rosenkålen, der har en skarp smag og lugt. ...
- Rødbede. De er flotte i farven, og så er de gode for dig og din krop. ...
- Gulerod. ...
- Torskerogn. ...
- Julesalat. ...
- Persillerod. ...
- Løg. ...
- Knoldselleri.
Hvad er i sæson i februar?
Februar. Grønkål, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, løg, pastinakker, persillerod, porrer, rosenkål, rødbeder, rødkål, selleri.
Hvilke frugter er i sæson i marts?
Hvilke frugter og grøntsager er i sæson i marts?- Agurk.
- Anicia linser.
- Aspargeskartoffel.
- Belugalinser.
- Bolsjebede.
- Borlottibønner.
- Brun champignon.
- Butterbeans.
Hvilke frugter er i sæson i oktober?
Oktober markerer efterårets begyndelse. Men selvom sommeren er slut, er der stadig masser af smagfulde råvarer i kølediskene, hvor du finder både porrer, gulerødder, broccoli og svampe samt æbler og pærer. Samtidig er det blevet
sæson for hokkaidogræskar og butternut squash.
Hvilke frugter har sæson i foråret?
Hvilke frugter og grøntsager er i sæson i april?- Agurk.
- Anicia linser.
- Aspargeskartoffel.
- Belugalinser.
- Blommetomat.
- Bolsjebede.
- Borlottibønner.
- Brun champignon.
Hvornår er det sæson for danske jordbær?
Hvornår er der
jordbærsæson? I Danmark plukkes de friske
jordbær typisk i løbet af juni og juli.