Table of Contents:

  1. Hvad spiser man i februar?
  2. Hvad er i sæson i februar?
  3. Hvilke frugter er i sæson i marts?
  4. Hvilke frugter er i sæson i oktober?
  5. Hvilke frugter har sæson i foråret?
  6. Hvornår er det sæson for danske jordbær?

Hvad spiser man i februar?

Det skal du spise i februar
  • Rosenkål. Det er ikke alle, der har et godt forhold til rosenkålen, der har en skarp smag og lugt. ...
  • Rødbede. De er flotte i farven, og så er de gode for dig og din krop. ...
  • Gulerod. ...
  • Torskerogn. ...
  • Julesalat. ...
  • Persillerod. ...
  • Løg. ...
  • Knoldselleri.

Hvad er i sæson i februar?

Februar. Grønkål, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, løg, pastinakker, persillerod, porrer, rosenkål, rødbeder, rødkål, selleri.

Hvilke frugter er i sæson i marts?

Hvilke frugter og grøntsager er i sæson i marts?
  • Agurk.
  • Anicia linser.
  • Aspargeskartoffel.
  • Belugalinser.
  • Bolsjebede.
  • Borlottibønner.
  • Brun champignon.
  • Butterbeans.

Hvilke frugter er i sæson i oktober?

Oktober markerer efterårets begyndelse. Men selvom sommeren er slut, er der stadig masser af smagfulde råvarer i kølediskene, hvor du finder både porrer, gulerødder, broccoli og svampe samt æbler og pærer. Samtidig er det blevet sæson for hokkaidogræskar og butternut squash.

Hvilke frugter har sæson i foråret?

Hvilke frugter og grøntsager er i sæson i april?
  • Agurk.
  • Anicia linser.
  • Aspargeskartoffel.
  • Belugalinser.
  • Blommetomat.
  • Bolsjebede.
  • Borlottibønner.
  • Brun champignon.

Hvornår er det sæson for danske jordbær?

Hvornår er der jordbærsæson? I Danmark plukkes de friske jordbær typisk i løbet af juni og juli.