Table of Contents:

 1. Er der FBI i Danmark?
 2. Hvad hedder FBI på dansk?
 3. Hvad skal der til for at blive FBI agent?
 4. Hvornår blev FBI oprettet?
 5. Hvad tjener en hemmelig agent?
 6. Hvad er CIA?
 7. Hvor kan man se FBI Most Wanted?
 8. Hvor meget tjener en kriminalbetjent?
 9. Hvad tjener en politikommisær?
 10. Hvilke opgaver har et Stay Behind netværk?
 11. Hvor kan man se serien FBI?
 12. Hvad får en Politikadet i løn?
 13. Hvad tjener en Køresagkyndig?
 14. Hvad tjener en PET?
 15. Hvad er Stay Behind?

Er der FBI i Danmark?

Organisationen har desuden repræsentation i ca. 60 lande; Skandinavien dækkes fra København. FBI har til opgave at indsamle bevismateriale i kriminelle og civile sager, som forbundsregeringen kan være part i.

Hvad hedder FBI på dansk?

Federal Bureau of Investigation (FBI), tidligere Bureau of Investigation (BOI), er USAs nationale sikkerhedstjeneste og forbundspoliti, der efterforsker forbrydelser, som strækker sig på tværs af USA's forbundsstater.

Hvad skal der til for at blive FBI agent?

For at blive FBI-agent skal du opnå en officiel grad i strafferet. Derudover skal du gennemføre en bachelorgrad i strafferet med et emne efter eget valg efterfulgt af en kandidatgrad i kriminologi eller strafferet. Bachelor er et 4-årigt uddannelse, og kandidatuddannelsen i strafferet kan afsluttes inden for 2 år.

Hvornår blev FBI oprettet?

26. juli 1908, USAFBI / Grundlagt

Hvad tjener en hemmelig agent?

Løn- og ansættelsesvilkår Lønnen er efter gældende overenskomst (klassificeringsaftalen). Lønnen er i lønramme 32 med et tillæg på kr. 39.300 (marts 2012 niveau).

Hvad er CIA?

Central Intelligence Agency, ofte forkortet CIA, er det amerikanske efterretningsvæsen for udenlandske efterretninger.

Hvor kan man se FBI Most Wanted?

"FBI: Most Wanted - Abstinenser" er en serie produceret i USA og udgivet i 2020. Den har en god rating på IMDb: 6.9 stjerner ud af 10. "FBI: Most Wanted - Abstinenser" er nu tilgængelig at streame på Paramount+.

Hvor meget tjener en kriminalbetjent?

Politibetjent løn i gennemsnit Kriminalassistent 34.608 kr./mdr. Politibetjent, Færdselsbetjent 34.886 kr./mdr.

Hvad tjener en politikommisær?

Lønnen er i lønramme 32 med et tillæg på kr. 39.300 (marts 2012 niveau). Politikommissæren vil under ansættelsen kunne pålægges at varetage funktioner, hvor sikkerhedsgodkendelse til klassifikationsgraden HEMMELIGT eller YDERST HEMMELIGT er nødvendig.

Hvilke opgaver har et Stay Behind netværk?

Som sin anden hovedprioritet var det Stay Behinds opgave at bekæmpe såkaldt femtekolonnevirksomhed (dvs. kommunistiske partier og bevægelser). Stay Behind blev navnet på det netværk af hemmelige hære der i 1940'erne, 1950'erne og 1960'erne blev opbygget i alle lande i Vesteuropa af USA, CIA og NATO . . .

Hvor kan man se serien FBI?

FBI: Most Wanted - TV 2 PLAY.

Hvad får en Politikadet i løn?

Grundløn for en politikadet er p.t. 23.533 kr. om måneden. Derudover kommer der tillæg for aften- og weekendarbejde samt pension.

Hvad tjener en Køresagkyndig?

For en selvstændig kørelærer ligger gennemsnitslønnen på 25-35.000 kr. og ofte en del højere. For ansatte på en uddannelsesinstitution er lønnen ca. 35-40.000 kr.

Hvad tjener en PET?

Løn- og ansættelsesvilkår Lønnen er efter gældende overenskomst (klassificeringsaftalen). Lønnen er i lønramme 32 med et tillæg på kr. 39.300 (marts 2012 niveau).

Hvad er Stay Behind?

STAY BEHIND var navnet på et hemmeligt netværk i Danmark under Den Kolde Krig. Det skulle være kernen i en ny modstandsbevægelse, hvis Danmark var blevet besat af Warszavapagten eller i tilfælde af et kommunistisk kup som det, der skete i Prag i 1948.