Table of Contents:

 1. Hvad er F12 på Mac?
 2. Hvor er Kontrolpanel på Mac?
 3. Hvad hedder tastatur knapperne?
 4. Hvordan bruger man f-tasterne på en Mac?
 5. Hvor sidder FN tasten?
 6. Hvad er F9 på Mac?
 7. Hvordan nulstiller man sin MacBook pro?
 8. Hvorfor kan jeg ikke lukke Word?
 9. Hvor sidder skift knappen?
 10. Hvordan skifter man lys på tastatur?
 11. Hvor er F5 på Mac?
 12. Hvordan aktivere man FN knappen?
 13. Hvad er F4 på Mac?

Hvad er F12 på Mac?

Hvis du f. eks. trykker på både Fn og F12 (højttalersymbol), udføres den funktion, der er tildelt F12-tasten, i stedet for at skrue op for lydstyrken på dine højttalere. Hvis dit tastatur ikke har en Fn-tast, kan du prøve at trykke på og holde Ctrl-tasten nede, mens du trykker på en funktionstast.

Hvor er Kontrolpanel på Mac?

Kontrolpanelet: På Mac findes der, ligesom på Windows, et kontrolpanel. På Mac hedder det blot Systemindstillinger. Du finder Systemindstillinger i både Dock'en og i Apple-menuen i toppen af skærmen.

Hvad hedder tastatur knapperne?

Ud over bogstaver, tal, tegnsætningstegn og symboler omfatter tasterne også Skift, Caps Lock, Tabulator, Enter, mellemrumstasten og tilbagetasten.

Hvordan bruger man f-tasterne på en Mac?

Åben 'Systemindstillinger'.
 1. Gå ind i 'Tastatur'.
 2. Sæt hak i 'Brug alle tasterne F1, F2 osv. som almindelige funktionstaster'.
 3. Dine F taster er nu aktiveret. Hvis du kun skal bruge det en gang imellem, aktiveres F-tasterne ved at holde FN nede imens man trykker på en af dem.
26. sep. 2014

Hvor sidder FN tasten?

På nogle tastaturer skal du trykke på FN-tasten for at aktivere kommandoen. Placeringen af FN-tasten kan variere lidt. De fleste bærbare pc'er har en indstilling, der gør det muligt for dig at bruge funktionstaster uden at trykke på FN-tasten hver gang.

Hvad er F9 på Mac?

Tastaturgenveje til at arbejde med data, funktioner og formellinjen
Hvis du vilTryk på
Kontrollere afhængige formler og derefter beregne alle celler i alle åbne projektmapper, herunder celler der ikke er markeret til obligatorisk beregning.Ctrl+Alt+Skift+F9
Vis menuen eller meddelelsen til en Fejlkontrolknap.Alt+Skift+F10

Hvordan nulstiller man sin MacBook pro?

Tænd din Mac, og hold med det samme disse fire taster nede samtidig: Alternativ, Kommando, P og R. Slip tasterne efter ca. 20 sekunder. Dette sletter brugerindstillinger fra hukommelsen og gendanner visse sikkerhedsfunktioner, der kan være blevet ændret.

Hvorfor kan jeg ikke lukke Word?

Tryk på følgende tre taster samtidigt: Alternativ, Kommando og Esc (Escape). Du kan også vælge Afbryd i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen. (Dette svarer til at trykke på Ctrl-Alt-Delete på en pc). Vælg appen i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.

Hvor sidder skift knappen?

Placering på tastaturet Den første er placeret på venstre side af tastaturet lige under Caps Lock-tasten. Til højre er den placeret under Enter-tasten og bogstavet i tegnet Ç. Lige over Shift-tasten placeret til venstre for tastaturet finder vi hovedlåstasten.

Hvordan skifter man lys på tastatur?

Sådan tændes eller slukkes baggrundsbelysningen Hvis den bærbare computer har et baggrundsbelyst tastatur, skal du trykke på tasten F5 eller F4 (nogle modeller) på tastaturet for at tænde eller slukke for lyset. Du skal muligvis trykke på tasten fn (funktion) samtidigt.

Hvor er F5 på Mac?

Den findes umiddelbart til venstre på mellemrumstasten på tastaturet. Genvejen kan bruges uanset om du bruger Safari, Chrome, Firefox eller en hver anden browser på din Mac. Et bonustip er at du i Safari kan holde option-tasten nede sammen med de to andre, hvis du vil genindlæse en side uden cache.

Hvordan aktivere man FN knappen?

Aktivering af Fn Lock på All in One Media Keyboard Hvis du vil aktivere Fn Lock på All in One Media Keyboard, skal du trykke på Fn-tasten og Caps Lock-tasten på samme tid. Hvis du vil deaktivere FNn Lock, skal du trykke Fn-tasten og Caps Lock tasten ned på samme tid.

Hvad er F4 på Mac?

Her er en oversigt over hvad F-tasterne bruges til på Mac: F4: – Åbn Launchpad. F5: – Formindsk tastaturets lysstyrke. F6: – Forøg tastaturets lysstyrke. F7: – Musik, gå til forrige sang.