Table of Contents:

 1. Hvad er Nødkontakter iPhone?
 2. Hvordan sætter man blitz på iPhone?
 3. Hvad er haptisk feedback?
 4. Hvor finder jeg lygten?
 5. Hvad er Nødkontakt?
 6. Hvordan bruger man Nødkontakt?
 7. Hvorfor virker min Blitz ikke?
 8. Hvordan får man sin telefon til at blinke når man får en notifikation?
 9. Hvad er haptisk feedback iPhone?
 10. Hvad betyder vanddråben på Apple Watch?
 11. Hvor finder jeg lommeregner på iPhone?
 12. Hvor er Kontrolcenter på iPad?
 13. Hvordan virker nødopkald?
 14. Hvad sker der hvis du ringer 112 ved en fejl?
 15. Hvad sker der hvis man ringer 112 ved et uheld?

Hvad er Nødkontakter iPhone?

Du kan også tilføje nødkontakter. Efter et opkald til alarmcentralen informerer din iPhone dine nødkontakter med en sms, medmindre du vælger at annullere. Din iPhone sender din nuværende lokalitet, og i et tidsrum, efter du er skiftet til SOS-tilstand, modtager dine nødkontakter opdateringer, når din lokalitet ændres.

Hvordan sætter man blitz på iPhone?

Få LED-blinkadvarsler på din iPhone eller iPad Pro
 1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed, og vælg derefter Lyd/visuel.
 2. Slå LED-blink til advarsler til.
 3. Slå Blitz ved lydløs til, hvis du kun vil have LED-blink til advarsler, når iPhone eller iPad Pro* er på lydløs.
9. okt. 2019

Hvad er haptisk feedback?

Haptisk feedback, er en avanceret men god stimulerende effekt, som rammer vores følesans – ved hjælp af vibrationer. Disse meget avancerede vibrationer er med til at stimulere vores følesans, så vi får den mest korrekte fornemmelse af virtuelle hændelser.

Hvor finder jeg lygten?

Brug skærmen som lommelygte Til Android kan appen "Lommelygte - Tiny Flashlight" fra Nikolay Ananlev bruges til dette. I øverste højre hjørne trykker man på den runde knap, og derefter vælger man knappen øverst i midten, som ligner en telefon.

Hvad er Nødkontakt?

Hvis du befinder dig i en situation, hvor nogen ønsker at kontakte en nødkontakt, kan de nemt gøre det fra denne skærm uden at skulle låse din enhed op. Den anden grund til at tilføje nødkontakter er, at disse kontakter modtager en besked, hver gang du bruger funktionen "Emergency SOS" på din enhed.

Hvordan bruger man Nødkontakt?

Tryk på Nødinfo under dit profilbillede. Tryk på Rediger, og rul til Nødkontakter. Tryk på knappen Plus ud for "tilføj nødkontakt." Klik på en kontakt, og tilføj vedkommendes relation. Hvis du vil fjerne en nødkontakt, skal du trykke på knappen Slet ud for kontakten og derefter trykke på Slet.

Hvorfor virker min Blitz ikke?

Hvis blitzen ikke fungerer Fjern etui eller beskyttelsesfilm, som muligvis kan blokere for blitzen. Test LED-blitzen ved at afprøve lommelygten i Kontrolcenter på din iPhone eller Kontrolcenter på din iPad.

Hvordan får man sin telefon til at blinke når man får en notifikation?

Når du får en besked, kan du vælge at blive underrettet via: Lyd. Vibration....Når du fastgør bobler til din startskærm, kan du beskeder fra kontakter med færre trin.
 1. Åbn appen Beskeder .
 2. Tryk på Flere valgmuligheder Indstillinger. Bobler.
 3. Vælg: Notifikationer om alle samtaler: Tryk på Alle samtaler kan vises i bobler.

Hvad er haptisk feedback iPhone?

Haptisk feedback er en avanceret teknologi, der giver dig følelsen af at røre noget andet end du rent faktisk gør. Se hvordan det fungerer her. Haptisk feedback er en betegnelse for det at elektroniske enheder kommunikerer med brugerne via følesansen.

Hvad betyder vanddråben på Apple Watch?

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk. Drej på Digital Crown for at låse Apple Watch op. Vanddråbesymbolet vises kun på Apple Watch Series 2 og nyere modeller og Apple Watch SE.

Hvor finder jeg lommeregner på iPhone?

I appen Lommeregner kan du udføre grundlæggende aritmetiske funktioner med standardlommeregneren. Du kan også bruge den videnskabelige lommeregner til eksponentielle, logaritmiske og trigonometriske funktioner.

Hvor er Kontrolcenter på iPad?

Brug Kontrolcenter på din iPad
 • Du åbner Kontrolcenter ved at skubbe ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
 • Luk Kontrolcenter ved at skubbe op fra bunden af skærmen eller trykke på skærmen.
3. mar. 2022

Hvordan virker nødopkald?

ringe 112, og i USA kan du ringe 911. Hvis Android Lokationstjeneste i nødstilfælde (ELS, Emergency Location Service) fungerer i dit land og på dit mobilnetværk, og du ikke har deaktiveret tjenesten, sender telefonen automatisk sin lokation til udrykningsberedskabet ved hjælp af ELS.

Hvad sker der hvis du ringer 112 ved en fejl?

AML (Advanced Mobile Location) er en funktion, der aktiveres automatisk, når du ringer 112 fra en nyere smartphone med Android- eller iOS-styresystemer. Med AML kan alarmcentralen se, hvor du befinder dig (inden for en radius af ned til 10 meter) og kan sende hjælpen hurtigere afsted.

Hvad sker der hvis man ringer 112 ved et uheld?

Fakta – hvad sker der når du ringer 112? Når du ringer 112, får du fat i politiets alarmcentral. Hvis dit opkald drejer sig om sygdom eller ulykke, stilles du straks om til en sundhedsfaglig visitator hos Region Midtjyllands AMK-Vagtcentral (Akut Medicinsk Koordinerings Vagtcentral).