Table of Contents:

  1. Hvor mange hedder Villy i Danmark?
  2. Hvor mange hedder Zacharias i Danmark?
  3. Hvor stammer navnet fra?
  4. Hvor mange hedder Fatma i Danmark?
  5. Hvor mange hedder Fatma?
  6. Hvor mange i Danmark hedder Caroline?
  7. Hvad er det længste navn?
  8. Hvilke navne er ulovlige i Danmark?
  9. Hvilket navn betyder styrke?
  10. Hvad betyder navnet Vela?

Hvor mange hedder Villy i Danmark?

Cirka 6400 danskere hedder Villy eller en variation deraf ifølge Danmarks Statistik. Rækkefølgen af navnets variation efter hyppighed er: Villy, Willy, Willi, Villi, Willie, Wili og Villie.

Hvor mange hedder Zacharias i Danmark?

Zacharias eller Zakarias er et drengenavn, der kommer af det hebraiske זְכַרְיָה (Zachariah) og betyder "Gud har husket." Navnet var almindeligt i Det Gamle Testamente. Ifølge Danmarks statistik var der i Danmark 273 med navnet Zacharias og 233 med navnet Zakarias pr 1. januar 2015.

Hvor stammer navnet fra?

Du kan se, hvor dit eget navn stammer fra, her. Leksikonet skal først og fremmest være i stand til at kortlægge oprindelsen af indtil videre 3.000 navne. Det indebærer blandt andet, hvor gammelt navnet er, hvilke andre navne det er i relation til, og om det for eksempel har bibelske, græske eller måske keltiske rødder.

Hvor mange hedder Fatma i Danmark?

Mohammad topper
MændKvinder
Ahmad3923Fatma
Ali3394Yasmin
Mustafa1864Zainab
Mehmet1413Amina
25. apr. 2006

Hvor mange hedder Fatma?

Mohammad topper
MændKvinder
Ahmad3923Fatma
Ali3394Yasmin
Mustafa1864Zainab
Mehmet1413Amina
25. apr. 2006

Hvor mange i Danmark hedder Caroline?

Ifølge Danmarks Statistik var der i 2020 10.590 danskere, som hed Caroline. I 2021 er antallet steget, så der pr. 1. januar 2021 findes 10.856 personer, som hedder Caroline.

Hvad er det længste navn?

Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu - Wikipedia, den frie encyklopædi.

Hvilke navne er ulovlige i Danmark?

Blandt de forbudte pigenavne er Baselika, Bjælde, Cinus, Denpfi, Lykkez, Frille, Ikea, Mhshed, Petit, Piel og Plaza, mens drengene f. eks. ikke må hedde Bacchus, Bais, Bandito, Bimme, Pirmin og Po. Navne, som børnene kan drilles med eller er til ulempe for dem, er ikke tilladt ifølge den nye navnelov.

Hvilket navn betyder styrke?

Magne (Magni) er et gammelt nordisk navn, afledt af magn'styrke, magt'. I den nordiske mytologi er Magne søn af guden Thor.

Hvad betyder navnet Vela?

Navnebetydning: Vela er navnet på den første af en række af satellitter, som USA opsendte efter den såkaldte Partial Test Ban Treaty i 1963. Navnebetydning: Navnet henviser til den femteklareste stjerne på nattehimlen, som er synlig hele året fra Danmark.