Table of Contents:

 1. Hvordan føles det første kys?
 2. Hvad er gennemsnittet for første kys?
 3. Hvordan beskriver man et kys?
 4. Hvad betyder det at kysse?
 5. Hvordan snavet man?
 6. Hvordan kan man få sit første kys?
 7. Er jeg klar til mit første kys?
 8. Kan man snave uden tunge?
 9. Hvad er et tantekys?
 10. Hvorfor er det så godt å kysse?
 11. Hvornår skal man kysse?
 12. Hvad vil det sige at snave?
 13. Hvordan snaver man som pige?
 14. Hvornår er det normalt at kysse?
 15. Hvordan giver man det første kys?

Hvordan føles det første kys?

Suk, det første kys er noget helt specielt. Du har kriller i maven, hjertet hamrer løs, og du er nok en lille smule nervøs. Nogle af jer læsere fortæller her om det fantastiske, nervepirrende og uforglemmelige første kys! Læserne fortæller om deres første kys!

Hvad er gennemsnittet for første kys?

Der er ikke en normal alder for det første kys. Men de fleste bruger teenageårene på at udforske området - der er flere, der er godt oppe i teenageårene, før de får deres første kys. Det er nemlig meget individuelt, hvornår man er klar, hvem man gider at kysse på, og hvad man synes er et godt kys.

Hvordan beskriver man et kys?

Et godt kys skifter fra blide kys, hvor læberne nærmest kun lige rører hinanden, til mere passionerede kys med tunge og små pauser for luft. Prøv at variere den måde, du kysser på. Prøv dig frem, og se, hvordan han reagerer.

Hvad betyder det at kysse?

Et kys frigiver nemlig oxytocin, der er døbt kærlighedshormon, fordi det skaber følelsen af samhørighed, tillid og kærlighed mellem mennesker, når det frigives i hjernen i bestemte intimitetskabende situationer, for eksempel når der kysses, skriver Rafael Wlodarski, der blandt andet har forsket i kys på Oxford ...

Hvordan snavet man?

Tænk på, at kysset skal være forsigtigt og rart, for læberne er meget følsomme. Læg din hånd om hans nakke og læg dit hoved lidt på skrå, så jeres næser går forbi hinanden og ikke støder sammen. Kys ham blidt på læberne igen og åbn din mund forsigtigt. Hvis fyren gør det samme, så er han klar til at tungekysse.

Hvordan kan man få sit første kys?

Vær rolig og afslappet, når du snakker med ham den søde. Hvis du fornemmer, at han godt kan lide dig, så prøv at læne dig lidt tættere på ham, når I snakker sammen. Hvis han gør det samme, så er I tæt på det første kys! Hvis han giver dig et knus, så prøv at holde om ham i lidt længere tid, end du plejer.

Er jeg klar til mit første kys?

Vær rolig og afslappet, når du snakker med ham den søde. Hvis du fornemmer, at han godt kan lide dig, så prøv at læne dig lidt tættere på ham, når I snakker sammen. Hvis han gør det samme, så er I tæt på det første kys! Hvis han giver dig et knus, så prøv at holde om ham i lidt længere tid, end du plejer.

Kan man snave uden tunge?

Start med et blidt kys Selv om du gerne vil snave, så prøv alligevel at starte med et blidt kys, hvor det bare er læberne, der mødes. Et kys bliver allerbedst, hvis det langsomt bliver bygget op, i stedet for at I starter lige på med tungen.

Hvad er et tantekys?

Tantekys betyder omtrent det samme som Håndkys.

Hvorfor er det så godt å kysse?

Vi kysser over alt i verden og med mange forskellige formål. Dronningens hånd kysses let for at udvise underkastelse og respekt, mens tungekysset er et udtryk for hed, romantisk kærlighed. Vi er da heller ikke de eneste pattedyr, som er vilde med at gnide vores læber mod hinanden.

Hvornår skal man kysse?

Hvor tidligt er for tidligt? Det afhænger helt af, hvad du føler. Nogle gange kan det føles helt rigtigt at kysse første gang, I er på date, men det kan også sagtens være, at I først føler jeg klar efter flere dates. Lad være med at lade dig presse til noget, du ikke har lyst til.

Hvad vil det sige at snave?

At snave er det samme som et tungekys. Det kan føles mere intenst og frækt, hvis man bruger tungen til at kysse med, og der er mange, der starter med at kysse med læberne, og senere bliver det til kys med tungen.

Hvordan snaver man som pige?

Du kan også spidse din mund lidt - lave trutmund. Hvis du har lyst kan du prøve lidt med tungen: Begynd stille og roligt med at bevæge tungen ud over læberne og lad den mødes med den person du skal kysse med. Derfra er det kun fantasien der sætter grænser. Det er vigtigt at du er til stede når du kysser.

Hvornår er det normalt at kysse?

Det afhænger helt af, hvad du føler. Nogle gange kan det føles helt rigtigt at kysse første gang, I er på date, men det kan også sagtens være, at I først føler jeg klar efter flere dates. Lad være med at lade dig presse til noget, du ikke har lyst til.

Hvordan giver man det første kys?

Prøv at knytte din hånd og brug den som kyssepartner. Du kan kysse området mellem pegefinger og tommeltot. Så kan du prøve dig frem med at kysse blidt med læberne. Du kan prøve at åbne munden lidt, mens du kysser, og du kan lukke den igen.