Table of Contents:

 1. Hvordan skjuler man sine beskeder på iPhone?
 2. Kan man finde slettede beskeder på iPhone?
 3. Hvorfor kan jeg ikke sende tekstbeskeder?
 4. Hvad er forskellen på iMessage og sms?
 5. Hvorfor er tekstbeskeder grønne?
 6. Kan man se om sms er læst iPhone?
 7. Hvorfor kan min iPhone ikke sende tekstbeskeder?
 8. Hvordan skjuler man beskeder på låst skærm?
 9. Kan man læse dine sms på nettet?
 10. Hvordan finder man slettede smser?
 11. Kan slettede sms genskabes?
 12. Kan ikke sende sms Telia?
 13. Hvorfor vil min iPhone ikke sende sms?
 14. Hvordan laver man iMessage om til sms?

Hvordan skjuler man sine beskeder på iPhone?

Hvordan skjuler jeg besked indholdet i push notifikationen? For at skjule indholdet i push notifikationen skal du vælge Indstillinger -> Meddelelser -> Beskeder, “Vis eksempel” skal være slået fra.

Kan man finde slettede beskeder på iPhone?

I appen Beskeder kan du slette beskeder og hele samtaler. Du kan ikke gendanne en slettet samtale. Når du bruger Beskeder i iCloud, bliver alt det, du sletter fra iPhone, også slettet fra dine andre Apple-enheder, hvor Beskeder i iCloud er slået til. Se Brug Beskeder i iCloud.

Hvorfor kan jeg ikke sende tekstbeskeder?

Sørg for, at dit mobilselskab understøtter sms-, mms- eller RCS-beskeder. Tjek dit abonnement eller din taletidssaldo for at se, om du har nok til at sende/modtage beskeder. Tjek, om du har signal. Tjek, om Flytilstand er slået til.

Hvad er forskellen på iMessage og sms?

iMessage bruges til at sende beskeder på iPhones. iMessage-beskeder der bliver sendt mellem iPhones bruger data, og bliver ikke takseret som sms-/mms-beskeder. Beskeder fra iMessage til Android-mobiler bliver sendt som normale sms-/mms-beskeder.

Hvorfor er tekstbeskeder grønne?

Hvis du kommunikerer mellem to Apple-enheder med iMessage aktiveret, ser du blå meddelelser. Hvis du kommunikerer med en enhed, der ikke bruger iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone, der ikke har iMessage tændt - vil du se grønne beskeder.

Kan man se om sms er læst iPhone?

Hvis du ser dette ikon, er der ikke noget problem med din telefons forbindelse. Dette indikerer, at beskeden er leveret til modtagerens enhed. Hvis både du og din kontakt har læsekvitteringer aktiveret, dette indikerer, at din kontakt har læst beskeden.

Hvorfor kan min iPhone ikke sende tekstbeskeder?

Dette kan have flere årsager: At personen, som du sendte beskeden til, ikke har en Apple-enhed. At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage.

Hvordan skjuler man beskeder på låst skærm?

Gå i Indstillinger > Meddelelser > Scroll ned langs 'I Meddelelsescenter'. Du vil se, at den er slået til. Herefter er det blot at slå den fra og så vil dine beskeder ikke længere blive vist på låseskærmen.

Kan man læse dine sms på nettet?

Tjek dine beskeder på din Android-tablet Du kan tjekke dine beskeder fra din Android-tablet med Google Beskeder. Hvis du ikke har Beskeder på din tablet, kan du hente appen via Google Play.

Hvordan finder man slettede smser?

Du kan nemt gendanne slettede tekstbeskeder på din Android-telefon ved at downloade GT Recovery til Android gratis, en funktionsrig beskedgendannelsesapp til Android. Det er en mobilapp, der giver brugerne mulighed for at gendanne eller hente vigtige filer såsom tekstbeskeder, som de muligvis har slettet ved et uheld.

Kan slettede sms genskabes?

Kan man genskabe SMS'er på selve den telefon de er slettet fra? Mit personlige bud vil være: Sletning af en sms betyder blot at referencen, men ikke selve data er slettet. Hvis de er slettet for nylig, så er der en god sandsynlighed for at man kan genskabe dem.

Kan ikke sende sms Telia?

Hvis der ikke er driftsforstyrrelser, og du stadig ikke kan sende eller modtage sms'er, så skyldes problemet enten din mobil eller dit sim-kort. Du skal derfor teste dit sim-kort i en anden mobil. Hvis dit sim-kort ikke virker i den anden mobil, så skal du nulstille netværksindstillingerne på din mobil.

Hvorfor vil min iPhone ikke sende sms?

Dette kan have flere årsager: At personen, som du sendte beskeden til, ikke har en Apple-enhed. At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage.

Hvordan laver man iMessage om til sms?

Skift fra Apples iMessage til Androids Beskeder for at få sms-beskeder på din nye Android-telefon....Slå iMessage fra
 1. Gå til Indstillinger på din iPhone.
 2. Tryk på Beskeder.
 3. Slå iMessage Fra.