Table of Contents:

 1. Hvornår kommer sæson 2 af Den som dræber?
 2. Hvor foregår den som dræber sæson 2?
 3. Hvor mange afsnit er der i Den som dræber?
 4. Hvor kan man se den som dræber?
 5. Hvornår kommer den som dræber sæson 3?
 6. Hvornår bliver den som dræber sendt?
 7. Hvor er den som dræber 2 optaget?
 8. Hvor er den som dræber optaget?
 9. Hvor kan man se den som dræber sæson 3?
 10. Hvor kan man se den som dræber fanget af mørket?
 11. Hvornår kommer næste afsnit af Den som dræber?
 12. Hvornår kommer den som dræber?
 13. Hvor er den som dræber fanget af mørket optaget?
 14. Hvem er moderen i Den som dræber?
 15. Hvornår kommer sæson 3 af den som dræber?

Hvornår kommer sæson 2 af Den som dræber?

Spilletid: 8 afsnit á ca. 45 min. Premiere: 28. marts på Viaplay.

Hvor foregår den som dræber sæson 2?

Den nye sæson af DEN SOM DRÆBER – FANGET AF MØRKET er en mørk psykologisk krimi, som tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på Fyn.

Hvor mange afsnit er der i Den som dræber?

Serien omhandler en specialenhed hos Københavns Politi, der opklarer mord, begået af seriemordere. Serien er på ti afsnit, hvoraf to efterfølgende afsnit altid hænger sammen, så serien senere kan klippes sammen til fem film.

Hvor kan man se den som dræber?

Den som dræber - Fanget af mørket - Viaplay.

Hvornår kommer den som dræber sæson 3?

'Den som dræber – fanget af mørket' er produceret af Miso Film til Viaplay og forventes at få premiere på Viaplay i foråret 2023.

Hvornår bliver den som dræber sendt?

Sæson to af den dystre serie får premiere den 28. marts 2021, og vi kan endnu en gang glæde os til at se Natalie Madueño i hovedrollen som Louise Bergstein. I den nye sæson skal vi også se Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og norske Tobias Santelmann.

Hvor er den som dræber 2 optaget?

Med støtte fra FilmFyn skal den nye sæson af Viaplay-serien DEN SOM DRÆBER delvist optages på Fyn i 2020. Krimiserien produceres af Miso Film og distribueres internationalt af Fremantle.

Hvor er den som dræber optaget?

en tredjedel den populære serie optaget på Fyn i foråret og sommeren i år. Her spiller Odense by en central rolle i fortællingen som hovedkvarter for politigården i serien. Produktionsselskabet Miso Film har desuden fundet en række locations i Svendborg Kommune.

Hvor kan man se den som dræber sæson 3?

Natalie Madueño spiller overfor Simon Sears i rollen som efterforskningslederen Frederik Havgaard. 'Den som dræber – fanget af mørket' er produceret af Miso Film til Viaplay og forventes at få premiere på Viaplay i foråret 2023.

Hvor kan man se den som dræber fanget af mørket?

Sæson 2 af Den som dræberFanget af mørket består af otte afsnit á 45 minutter, som får premiere eksklusivt på Viaplay den 28. marts 2021.

Hvornår kommer næste afsnit af Den som dræber?

De to første episoder frigives søndag den 28. marts, hvorefter der frigives én episode hver uge efterfølgende. Den som dræber – Fanget af mørket 2 begynder på Viaplay den 28. marts 2021.

Hvornår kommer den som dræber?

Sæson to af den dystre serie får premiere den 28. marts 2021, og vi kan endnu en gang glæde os til at se Natalie Madueño i hovedrollen som Louise Bergstein. I den nye sæson skal vi også se Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og norske Tobias Santelmann.

Hvor er den som dræber fanget af mørket optaget?

Med støtte fra FilmFyn skal den nye sæson af Viaplay-serien DEN SOM DRÆBER delvist optages på Fyn i 2020. Krimiserien produceres af Miso Film og distribueres internationalt af Fremantle. DEN SOM DRÆBER var en af streamingtjenestens mest sete serier i foråret, og nu er serien købt af BBC og ARTE til visning i hhv.

Hvem er moderen i Den som dræber?

Den som Dræber – fanget af mørket 2 – det handler den om Et af ofrene var den 18-årige Markus, hvis mor, Alice, var nær veninde med Louises mor.

Hvornår kommer sæson 3 af den som dræber?

'Den som dræber – fanget af mørket' er produceret af Miso Film til Viaplay og forventes at få premiere på Viaplay i foråret 2023.