Table of Contents:

  1. Hvad symbolisere tatovering?
  2. Hvordan ser en tatovering ud når det heler?
  3. Hvad betyder Sømandstatoveringer?
  4. Hvad betyder Inuit tatoveringer?
  5. Hvor lang tid går der før en tatovering er helet?
  6. Hvor længe går der før der kommer skorpe på en tatovering?
  7. Hvad betyder tatoveringer i ansigtet?
  8. Er det lovligt at få en tatovering i ansigtet?

Hvad symbolisere tatovering?

Tatoveringer kan virke afskrækkende eller beskyttende, eller de figurer, der bruges, fx forskellige dyr, kan tænkes at overføre kraft eller egenskaber til den tatoverede. Tatoveringer, bl. a. i ansigtet, kendes også fra Orienten og bruges fx stadig blandt beduiner (kvinder).

Hvordan ser en tatovering ud når det heler?

Sår trækker nemlig lidt af farven ud af tatoveringen. Det er forskelligt, hvor hurtigt huden med tatoveringen heler – nogle må smøre sig med helende salve i tre dage, andre i 14 dage. De fleste heler inden for en uges tid.

Hvad betyder Sømandstatoveringer?

Ifølge modeeksperten Uffe Buchard er de mange sømandstatoveringer udtryk for, at retrobølgen, efter nogle år i modebranchens skammekrog, er tilbage i fulde omdrejninger. »Tatoveringer handler om at skille sig ud. Men det er slut med uforståelige kinesiske tegn, som signalerer indre ro og kontakt til sig selv.

Hvad betyder Inuit tatoveringer?

Mænd kunne have tatoveringer, men det er mest kvinder, der havde dem. Kvindernes tatoveringer ser ud til at have været en del af overgangsritualet fra pige til kvinde. Mændenes er blevet tolket som fangstmærker symboliserende sjælen fra de store hvaler, som de har dræbt.

Hvor lang tid går der før en tatovering er helet?

Heling af tatoveringen tager normalt 3-4 uger. For at mindske risikoen for infektion bør du følge tatovørens råd for efterbehandling og pleje af tatoveringen. Du vil altid være hævet i den tatoverede hud i nogle timer og eventuelt nogle dage efter, at du er blevet tatoveret.

Hvor længe går der før der kommer skorpe på en tatovering?

Efter at være blevet tatoveret tager det yderste lag af huden typisk 2-3 uger om at hele. Det nederste lag kan dog tage op til 6 måneder om at hele. Det er vigtigt at forstå, at dette er et skøn; afhængigt af din hudtype kan helingsprocessen af din tatovering tage mere eller mindre tid.

Hvad betyder tatoveringer i ansigtet?

Hvis man har tatoveringer i ansigtet, går de fleste ud fra, at man er kriminel - men det er ikke altid tilfældet. Det er ikke nemt at finde folk, der er tusset i ansigtet—selv i New York. Der følger mange problemer med at have en—man bliver nemt opfattet som en skummel "freak," eller en (tidligere) kriminel.

Er det lovligt at få en tatovering i ansigtet?

Som tatovør må du ikke tatovere på personer under 18 år eller tatovere på hals eller hænder. Med en særlig uddannelse er kosmetiske tatoveringer af øjenbryn, hårbund, øjenlåg og læber tilladt, mens det ikke er tilladt at tatovere i resten af ansigtet.