Table of Contents:

  1. Hvor kan man købe tarotkort?
  2. Hvor meget koster tarotkort?
  3. Hvad er forskellen på englekort og Orakelkort?
  4. Hvordan taler man med engle?
  5. Hvor mange kort er der i tarot?
  6. Hvad koster det at få lagt tarotkort?
  7. Hvordan man bruger tarotkort?

Hvor kan man købe tarotkort?

Vi har udvidet for sortiment af tarotkort på dansk med dansk vejledning baseret på Rider Waite systemet - der er tarotkort sæt for begyndere - og tarotkort sæt med dansk vejledning for en erfaren tarotkortlæser, som også kan anvendes af begyndere.

Hvor meget koster tarotkort?

Tarotkort Bøger
  • Tarotkort Universal Waite Tarot. Engelsk, A. E. Waite. fra149 kr. 6 butikker.
  • Tarotkort - Aleister Crowley Tarot Standard (Ukendt format, 2017) Dansk, Andet format, Aleister Crowley. fra141 kr. 6 butikker.
  • Tarotkort. Aleister Crowley Tarot Standard, blå Aleister Crowley. fra179 kr. 2 butikker.

Hvad er forskellen på englekort og Orakelkort?

Orakelkort er meget ligesom englekortene,- men bare ikke med engle… Her kan det så være dyr, krystaller, energier, kreativitet, eller helt ærligt alt muligt mellem himmel og jord der er temaet.

Hvordan taler man med engle?

Englene ønsker, at du lytter og oplever dem nu. Det eneste, vi skal gøre, er at bede dem om det. Mens du læser den, vil energien åbne sig op omkring dig, og hvis du vil tilsætte ekstra kraft til visualiseringen, så lyt til lydfilen, mens du åbner dig for den personlige englekontakt.

Hvor mange kort er der i tarot?

Tarot er spillekort, der adskiller sig fra de sædvanlige spillekort med 52 kort, ved at have en ridder (eller caval) (Cavaliers) mellem knægten (page) og damen, esset som ener, og en femte kortrække på 22 trumfer (nummereret fra 0 (narren/skisen (forløberen for jokeren) til 22) - i alt 78 kort.

Hvad koster det at få lagt tarotkort?

Pris: 1.800 kr.

Hvordan man bruger tarotkort?

Hvordan virker tarotkort? Tarotkort bruges til at vejlede den, som får lagt kortene. Et sæt tarotkort består altid af 78 kort med farverige illustrationer, der hver især kan bruges til at fortælle noget om livet – både om fortid, nutid og fremtid.