Table of Contents:

 1. Hvad ejer Ebay?
 2. Er det sikkert at handle på ebay?
 3. Er ebay dansk?
 4. Kan man stole på ebay?
 5. Hvordan bruger man ebay?
 6. Kan man købe fra ebay til Danmark?
 7. Kan man købe fra Ebay i Danmark?
 8. Hvor sender eBay fra?
 9. Hvordan betaler jeg på eBay?
 10. Kan man lade være med at betale told?
 11. Hvor meget kan man købe for uden at betale told?
 12. Hvordan kan man undgå at betale told?
 13. Hvad er egenværdi told?
 14. Hvordan slipper man for at betale told?
 15. Hvad er toldgrænsen?

Hvad ejer Ebay?

eBay
EjereBlackRock Pierre Omidyar The Vanguard Group
DatterselskaberQoo10.jp Mobile.de Marktplaats.nl Skype Technologies EBay Korea Ebay (Ireland) PayPal StubHub StumbleUpon
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside

Er det sikkert at handle på ebay?

Hvis du handler for under 80 kr., skal du ikke være bekymret for hverken told eller moms. Brug din sunde fornuft – Der er som udgangspunkt intet farligt eller kompliceret ved at handle på Ebay. Langt de fleste sælgere er heldigvis loyale, så du behøves ikke bekymre dig for at blive snydt.

Er ebay dansk?

Ebay er et amerikansk firma, som bl. a. ejer Den Blå Avis.

Kan man stole på ebay?

Ingen forbrugersikkerhed hos Ebay Vær opmærksom på at selv om sælgere på Ebay lover garanti -også den lovbefalede forbrugerbeskyttelse. Så er det ikke sikkert at du efterfølgende. kan få kontakt til sælgeren og dermed kræve din ret. DER ER INGEN MULIGHED FOR AT FÅ HJÆLP FRA EBAY OG DERES KOMPLICEREDE KLAGESYSTEM.

Hvordan bruger man ebay?

Hvordan fungerer Ebay? Når du har købt en vare enten via auktion eller køb her&nu, så modtager du en mail fra Ebay. Det er en slags ordre bekræftelse, hvor der står sælger informationer, dine info samt info omkring dit køb. Du kan direkte i denne mail gå videre til betalingen, som foregår via Paypal.

Kan man købe fra ebay til Danmark?

Du skal betale told, hvis du køber varer på nettet fra et land uden for EU, og den samlede pris er på mere end 150 euro før fragt. Beløbsgrænsen gælder dermed for den samlede værdi af alle varerne i forsendelsen. Når du opgør værdien, skal du kun medregne prisen for selve varerne - dette kaldes varernes egenværdi.

Kan man købe fra Ebay i Danmark?

Fra 1. juli 2021 forsvinder bagatelgrænsen for, hvornår du skal betale moms og told for en pakke, der ankommer til Danmark fra et land udenfor EU. Du skal derfor indstille dig på, at dine indkøb på Wish, eBay, Shein og lignende bliver meget dyrere fremover.

Hvor sender eBay fra?

At købe tøj på eBay Hvis du ikke holder øje, kan du få nogle overaskelser, når du handler på eBay. Rigtig meget tøj kommer fra Kina, og det er nogle helt andre størrelser end dem vi kender, og one size er størrelse mikro.

Hvordan betaler jeg på eBay?

Derimod er Paypal et super smart, simpelt og sikkert betalingssystem, hvis du handler på Ebay. Du betaler enten via din Paypal bruger eller med dit kreditkort via Paypals checkout system. I begge tilfælde er du godt stillet, hvis der skulle opstå problemer.

Kan man lade være med at betale told?

Har gaven en værdi på over 1.150 kr., skal der betales 2,5% i told, 25% i moms og et importgebyr....Hvad er moms, told og gebyr?
Varens værdiHvor meget skal jeg betale
​0-1.150 kr.Du skal betale moms og importgebyr​
Over 1.150 kr.​Du skal betale moms, eventuel told og importgebyr

Hvor meget kan man købe for uden at betale told?

juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. Varer købt uden for EU tillægges 25% moms. Derudover kommer der et transportørgebyr, oven i prisen, som typisk er på mellem 150-250 kr.

Hvordan kan man undgå at betale told?

Fra 1. juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. Varer købt uden for EU tillægges 25% moms.

Hvad er egenværdi told?

Der skal ikke betales told af varer af ringe værdi, der sendes direkte fra et land udenfor EU til en modtager i EU. Som "varer af ringe værdi" anses varer, hvor den samlede egenværdi af varerne ikke overstiger 150 EUR pr. forsendelse.

Hvordan slipper man for at betale told?

Når du køber en vare i et EU-land, skal du som hovedregel hverken betale moms, told og importgebyr. Der er følgende undtagelser: Hvis du køber spiritus og cigaretter, skal du betale moms, told og importgebyr på samme måde som ved køb af varer fra lande uden for EU.

Hvad er toldgrænsen?

Eksempel (du skal betale told): Du køber et ur til 1.000 kr. og en urrem til 500 kr., som sendes samlet i én pakke til dig. Forsendelsens samlede værdi er derfor over grænsen på 150 euro (ca. 1.150 kr.), selvom det er to forskellige varer, og du skal betale told.