Table of Contents:

  1. Hvor kan man købe falske tasker?
  2. Hvor er det billigst at købe Louis Vuitton?
  3. Hvor kan man købe kopivarer?
  4. Er det ulovligt at eje kopivarer?
  5. Hvor kan man købe Louis Vuitton i Danmark?
  6. Hvad hed den franske kuffert og skomager 1821 92?

Hvor kan man købe falske tasker?

Som hovedregel bør man derfor undersøge, hvor man kan købe den ægte vare. Det kan man gøre på mærkets hjemmeside, der ofte har en forhandlerliste. På hjemmesiden kan man tilmed ofte se sortimentet. Du kan læse mere på Gode Gavers guide om fake tasker her: ægte eller kopi.

Hvor er det billigst at købe Louis Vuitton?

Louis Vuitton-tasker er lige nu billigere at shoppe i London end nogen andre steder i verden grundet det lave Pund. Så det er nu, du skal rejse til London og spare penge på de dyre designertasker.

Hvor kan man købe kopivarer?

Kopivarer til eget brug kan du lovligt købe i en netbutik med base i Danmark eller et EU-land. Firmaet med rettighederne til den originale vare kan dog sagsøge dig for at få erstatning, hvis der er mistanke om, at du vil sælge kopivarerne videre.

Er det ulovligt at eje kopivarer?

I Danmark er det ikke ulovligt at eje kopivarer, men det er ulovligt at sælge kopivarer, og videresalg kan blive straffet med bøde. Der findes ingen fælles regler for køb af kopivarer i EU. Hvis du køber kopivarer over nettet i et land uden for EU, skal du være opmærksom på, at SKAT har ret til at tilbageholde varerne.

Hvor kan man købe Louis Vuitton i Danmark?

Her hos CPH Brandshop har vi et bredt udvalg af alle de mest populære Louis Vuitton tasker. Hos os er du sikret originale Louis Vuitton tasker, der alle har gennemgået et nøje kvalitetstjek af vores specialister.

Hvad hed den franske kuffert og skomager 1821 92?

Louis Vuitton (født 4. august 1821 i Anchey, død 27. februar 1892 i Paris) var en fransk forretningsmand, designer og grundlægger af det verdensberømte og anerkendte luksusmærke Louis Vuitton.