Table of Contents:

 1. Hvem ejer Valve?
 2. Er det sikkert at købe på Steam?
 3. Hvor meget koster Steam?
 4. Hvornår blev Steam opfundet?
 5. Hvad er Steam abonnement?
 6. Kan man stole på Steam?
 7. Er Steam en sikker side?
 8. Hvad er Steam abonnementsaftale?
 9. Hvordan får man en Steam-konto?
 10. Hvornår udkom det første Counter Strike?
 11. Hvornår startede Csgo?
 12. Hvornår er der udsalg på Steam?
 13. Kan man sælge sine spil på Steam?
 14. Hvem kan sende mig byttetilbud Steam?
 15. Hvad kan man bruge ædelsten til på Steam?

Hvem ejer Valve?

Valve Corporation (i daglig tale blot Valve) er en computerspils-virksomhed fra USA....
Valve Corporation
GrundlæggereGabe Newell Mike Harrington
EtableringsstedKirkland, Washington, USA
HovedsædeBellevue, Washington, USA
ProdukterComputerprogram, computerspil

Er det sikkert at købe på Steam?

Hold jer væk. Hold jer væk! Kan ikke komme ind på min konto pga jeg skal ha en kode tilsendt fra dem med det der steam guard, men modtager intet link og kan ikke finde nogen mail så man kan kontakte dem, bliver bare sendt rundt i en stor cirkel hvor jeg skal gøre det samme igen og igen! Fuldstændig korrupt selvskab!

Hvor meget koster Steam?

Hvad er "gratis at spille"-spil? "Gratis at spille"-spil kan downloades gratis og kan spilles uden et abonnement eller et kreditkort. Your Steam wallet allows you to purchase items and content in-game to customize your gameplay if supported by the specific game.

Hvornår blev Steam opfundet?

Steam
En tidligere tysk version af steam.
Udvikler(e)Valve Corporation
UdgivetWindows: 12. september 2003 Mac OS X: 12. maj 2010 Linux: 14. februar 2013
Skrevet iC++ og Objective-C
OperativsystemWindows Mac OS X Linux PlayStation 3 (delvist) iOS Android

Hvad er Steam abonnement?

Brugeren kan vælge, hvilket abonnement vedkommende vil betale for, og betaler via Steam-indkøbsvognen. Denne pakke giver kunden en licens til applikationen, hvorved app'en efterfølgende kommer til at befinde sig i brugerens Steam-bibliotek.

Kan man stole på Steam?

Steam er for folk der ikke har noget imod at blive snydt. Support er desuden ikke-eksisterende, og 99% af tilfældene får du bare et auto-svar fra en bot. De er pisse ligeglade med dig, og går KUN op profit. Find en anden platform, hvis du som kunde gerne vil behandles ordenligt!

Er Steam en sikker side?

Enhver Steam-bruger, der har foretaget et køb eller optjent et byttekort, har værdi i deres konto, og bør bruge disse nye funktioner for at beskytte den og al den tid, der er investeret. Ved at forbinde et telefonnummer med din Steam-konto kan du let genvinde adgang, hvis du: Glemmer din adgangskode.

Hvad er Steam abonnementsaftale?

Brugeren kan vælge, hvilket abonnement vedkommende vil betale for, og betaler via Steam-indkøbsvognen. Denne pakke giver kunden en licens til applikationen, hvorved app'en efterfølgende kommer til at befinde sig i brugerens Steam-bibliotek.

Hvordan får man en Steam-konto?

Gå til følgende webside: https://store.steampowered.com/login/ Klik på "Tilmeld dig Steam" Følg anvisningerne for at oprette en konto.

Hvornår udkom det første Counter Strike?

Counter-Strike
UdgivetOriginal Half-Life Mod: 12. juni 1999 PC: 8. november 1999 Xbox: 25. marts 2004
GenreFirst-person shooter
SpiltypeMultiplayer
PlatformeMicrosoft Windows Xbox Linux Mac OS X

Hvornår startede Csgo?

Global Offensive blev udgivet den 21. august 2012 til Microsoft Windows og OS X på Steam, Xbox Live Arcade og en version til det amerikanske PlayStation Network.

Hvornår er der udsalg på Steam?

Udgivelsesrabatter begynder, når din titel er udgivet på Steam, og varer i syv dage. Udgivelsesrabatter bør generelt være på 10-15%. Der er en øvre grænse på 40%.

Kan man sælge sine spil på Steam?

Betyder Steam-byttehandel, at jeg kan sælge mine brugte spil? Nej. Kun spil, der er blevet givet som ekstra kopier og dermed aldrig er blevet spillet, kan byttes. Når en Steam-gave åbnes og tilføjes til dit spilbibliotek, kan du ikke længere bytte den.

Hvem kan sende mig byttetilbud Steam?

Hvem kan jeg sende byttetilbud til? Du kan sende byttetilbud til enhver ven, der har et synligt inventar, eller til enhver bruger, der har givet dig sin unikke bytte-URL.

Hvad kan man bruge ædelsten til på Steam?

Ud over at byde kan ædelsten også bruges til at lave boosterpakker med Steam-byttekort. Hvordan byder jeg? Du skal have Steam-ædelsten for at byde, hvilket du kan få ved at omdanne Steam-fællesskabsgenstande fra dit inventar. Vælg et spil fra auktionslisten og indtast dit bud.