Table of Contents:

  1. Hvornår fik Tyskland deres flag?
  2. Hvilken farve optræder på flest flag?
  3. Hvilket land har et flag bestående af to trekanter?
  4. Hvilket flag er hvidt grønt og rødt?
  5. Hvilket flag er blåt gult og rødt?
  6. Hvordan ser Letlands flag ud?
  7. Hvornår var der sidst valg i Tyskland?
  8. Hvad betyder det tyske flag?
  9. Hvor kan man købe ukrainske flag?
  10. Hvordan ser Marokkos flag ud?

Hvornår fik Tyskland deres flag?

Statsflaget blev indført 7. juni 1950 ved en forordning som også fastsatte præsidentflaget og postflaget. Det svarer til det flag, som blev benyttet som statsflag i landet i mellemkrigstiden, fra 19.

Hvilken farve optræder på flest flag?

Sydafrika - nationalflag, Flaget blev antaget officielt i 1994. Det er enestående ved at have seks ligevægtige grundfarver, men ingen af dem har en egen symbolsk værdi. Flaget skal fremme landets enhed, idet alle befolkningsgrupper er repræsenteret i de seks farver.

Hvilket land har et flag bestående af to trekanter?

Østtimors flag består af en rød dug hvorpå der ud for stangsiden er placeret en gul trekant og ovenpå denne igen en sort trekant.

Hvilket flag er hvidt grønt og rødt?

Ungarn flag Det ungarske flag udgøres af en horisontal trikolore med farverne rød, hvid og grøn. Køb det ungarske nationalflag her. Flaget fås i papirudgave. Køb Ungarns nationalflag som papirflag her.

Hvilket flag er blåt gult og rødt?

Rumæniens flag blev taget i brug 27. december 1989. Farverne blå, gul og rød er traditionelle rumænske farver. De stammer fra året 1848 og er sat sammen af fyrstedømmerne Valakiets og Moldaviens farver.

Hvordan ser Letlands flag ud?

Letland - nationalflag, Et rødt flag med en hvid stribe omtales i en krønike fra 1279. Disse farver blev fra 1870'erne brugt af den lettiske nationale bevægelse. I 1917 fik flaget sin nuværende udformning med den karakteristiske karmoisinrøde farve. Flaget var Letlands flag 1918-40, men var forbudt i Sovjettiden.

Hvornår var der sidst valg i Tyskland?

Forbundsdagsvalget i 2017 blev afholdt efter en fireårig stor koalition mellem CDU/CSU og SPD. Selvom CDU/CSU forblev det største parti ved valget led begge partier væsentlige tab.

Hvad betyder det tyske flag?

Flaget var udsmykket med to blå bånd, der symboliserede 'de tvende have' omkring Jylland, mens den rødbrune og grønne farve var hentydninger til henholdsvis hedens lyng og de store jyske skove. Endelig var der et symbol på det, som Kramer havde så meget af, måske alt for meget – nemlig den 'jydske' kampvilje.

Hvor kan man købe ukrainske flag?

Køb Ukraine Flag (90x150cm) - Flagshoppen.dk.

Hvordan ser Marokkos flag ud?

Marokkos flag er et rødt flag med et grøn pentagram i midten. Størrelsesforholdet er 2:3. Skønt dagens flag blev taget i brug ved Marokkos uafhængighed fra Frankrig i 1956, har det også en langt ældre historie.