Table of Contents:

 1. Hvad er CRM opgaver?
 2. Hvordan fungerer et CRM-system?
 3. Hvorfor er CRM vigtig?
 4. Hvordan kan man indføre CRM?
 5. Hvilke CRM systemer findes der?
 6. Hvilket CRM system skal jeg vælge?
 7. Hvad er en CRM konsulent?
 8. Hvad er det bedste CRM-system?
 9. Hvad er det ERP system?
 10. Hvilket CRM-system skal jeg vælge?
 11. Hvilke økonomisystemer findes der?
 12. Er SAP et ERP system?
 13. Hvilket ERP system skal jeg vælge?
 14. Hvilket økonomisystem skal jeg vælge?

Hvad er CRM opgaver?

CRM står for ”Customer Relationship Management” og kan bedst oversættes som et kundestyringssystem. Men faktisk er CRM både et system og en forretningsstrategi, der skal hjælpe med at øge virksomheders omsætning og rentabilitet, booste kundeloyalitet samt reducere omkostninger.

Hvordan fungerer et CRM-system?

Et CRM-system er et IT-værktøj, som kan bruges til at skabe en kundeprofil. For det ideelle system samler nemlig informationer om kunderne gennem alle afdelinger i virksomheden for at tegne et retvisende billede af kunden. CRM-systemet giver på den måde din virksomhed indblik i kundernes adfærd.

Hvorfor er CRM vigtig?

Med et CRM-system kan du samle al kundedata samme sted. Det gør det nemmere for dine medarbejdere at arbejde effektivt med at skabe gode og langvarige kunderelationer. Et CRM-system er ikke bare et salgsværktøj. Systemet gør også arbejdet lettere for marketing, kundeservice, ledelse og administration.

Hvordan kan man indføre CRM?

Svaret er, at relationer er forbindelsen mellem det, din virksomhed tilbyder, og din kundes behov. De fleste virksomheder, som overvejer at indføre et CRM-system, søger først og fremmest en måde at forbedre kvaliteten og kontinuiteten af deres relationer med kunder og skabe kundeloyalitet på.

Hvilke CRM systemer findes der?

Liste over CRM systemer i Danmark
 • 360 Business Tool.
 • Microsoft Dynamics CRM.
 • Salesforce.
 • webCRM.
 • SuperOffice.
19. mar. 2015

Hvilket CRM system skal jeg vælge?

Salesforce er markedsledende indenfor salg og CRM, så det er uden tvivl også et trygt valg. Salesforce er dog et markant dyrere system end de andre på markedet. Så hvis man er en lille virksomhed, ville det måske give mening at gå med eks. Pipedrive eller Capsule.

Hvad er en CRM konsulent?

Begrebet Customer Relationship Management (CRM) indgår i mange, især private, virksomheders ordbog. Grundlæggende indbefatter det systemer, der kan indsamle og behandle information om en virksomheds kunder.

Hvad er det bedste CRM-system?

Bedste CRM-software nr. 1: HubSpot CRM. HubSpot er blandt de bedst kendte CRM-løsninger på markedet og tilbyder en række avancerede funktioner, der passer til ethvert forretningsbehov. HubSpot CRM lover at bringe fordelene ved forvaltning af kundeforhold til virksomheder i alle størrelser.

Hvad er det ERP system?

Hvad er et ERP-system? ERP er en forkortelse for Enterprise Resource Planning, og det er et administrativt IT-system, som styrer hele forsyningskæden fra produktion, lager, indkøb, salg til økonomistyring.

Hvilket CRM-system skal jeg vælge?

Salesforce er markedsledende indenfor salg og CRM, så det er uden tvivl også et trygt valg. Salesforce er dog et markant dyrere system end de andre på markedet. Så hvis man er en lille virksomhed, ville det måske give mening at gå med eks. Pipedrive eller Capsule.

Hvilke økonomisystemer findes der?

Udbredte økonomisystemer omfatter bl.a.:
 • Microsoft Dynamics NAV (Navision), AX (Axapta) og C5.
 • SAP R/3, SAP Business One, S/4 Hana og SAP Business ByDesign.
 • Oracle E-Business Suite, JD Edwards, ERP Cloud og NetSuite.
 • Visma, ejer bl.a. ...
 • IFS Applications.
 • Infor M3.

Er SAP et ERP system?

SAP er et ERP system - også kendt som Enterprise Ressource Management. ERP er en database, der gemmer forskellige typer af data til forskellige it-funktioner - og kan altså også være andre programmer end bare SAP.

Hvilket ERP system skal jeg vælge?

Vi anbefaler Microsoft Dynamics NAV, som er en af markedets mest succesfulde ERP løsninger med omkring 2 mio. registrerede brugere på verdensplan. Dynamics NAV kan i princippet bruges i alle virksomheder og tilpasses alle de specifikke behov der findes i din virksomhed, uanset størrelse og branche.

Hvilket økonomisystem skal jeg vælge?

Hvilke funktioner har du behov for dit økonomisystem? Har din virksomhed specifikke funktioner som økonomisystemet skal kunne, så bør du have det med i beslutningsprocessen. Hos Systemcenter foreslår vi, at du laver en liste over de ting, som dit fremtidige økonomisystem skal kunne. Se eksempel nedenfor.