Table of Contents:

 1. Hvad er en Dodo?
 2. Hvornår døde Dronten?
 3. Hvor stor er en dodo?
 4. Hvad vil det sige at være fløde?
 5. Hvornår uddøde Dodoen?
 6. Hvor levede fuglen Dodoen?
 7. Hvor mange børn har Dodo Gad?
 8. Hvad er en Flødefyr?
 9. Hvad vil det sige at Zigges?
 10. Hvor gammel er Dodo Gad?
 11. Hvilke dyr levede i istiden i Danmark?
 12. Hvornår uddøde Dodo fuglen?
 13. Hvem er Dodos mand?
 14. Hvad hedder Dodos mand?
 15. Hvad betyder det og være fløde?

Hvad er en Dodo?

Dodo betyder… Når man kalder nogen for en dodo refererer man til den legendariske fugl, der desværre er uddød. Hvis man kalder nogen for en dodo, mener man er de er lidt skøre eller fjollet, ja sågar kan det være et andet udtryk for en idiot eller sinke.

Hvornår døde Dronten?

Dronten uddøde for 350 år siden, men nu har forskere fundet ud af, hvordan den levede, og hvorfor historiske beskrivelser af den varierer så meget, som de gør. Selvom dronten uddøde for mere end 350 år siden, er det lykkedes forskere at finde ud af, hvordan dens liv var, fra den kom ud af ægget, til den døde.

Hvor stor er en dodo?

Dronten (latin: Raphus cucullatus) er en uddød, ca. 1 m høj ikke-flyvende fugl fra Mauritius. Navnet Dodo, der af og til ses i oversatte tekster, kommer af et gammelt portugisisk ord: doudo = "sinke".

Hvad vil det sige at være fløde?

Hvis man er 'fløde', er man... Meget bleg.

Hvornår uddøde Dodoen?

Dronterne levede af frugter og nødder og byggede deres reder på jorden. Dronten var fuldstændig frygtløs over for mennesker og det gjorde den til et let bytte i sammenhæng med, at den ikke kunne flyve. Fuglen var udryddet allerede i 1681, og der findes ingen hele eksemplarer på museerne.

Hvor levede fuglen Dodoen?

Dronten (latin: Raphus cucullatus) er en uddød, ca. 1 m høj ikke-flyvende fugl fra Mauritius.

Hvor mange børn har Dodo Gad?

Siden hun var 17 år, har hun været kæreste og senere gift med Jens Rud, og de har to drenge på 14 og blev hun færdiguddannet som skolelærer og arbejdede som sådan, indtil hun stoppede igen for tre år siden for at få tid til at skrive til det nye album. The Dodo's er et band med mange kompetencer.

Hvad er en Flødefyr?

Fløde eller flødefyr betyder en mand, der bruger en masse romantiske vendinger, typisk for at score en pige, konstaterer hun.

Hvad vil det sige at Zigges?

Zig(ge): At stjæle. ”Skal vi zigge en cykel?” = ”Skal vi stjæle en cykel?”

Hvor gammel er Dodo Gad?

59 år (15. december 1962)Dodo Gad / Alder

Hvilke dyr levede i istiden i Danmark?

I den tidlige jægerstenalder fandtes storvildt som urokse, vildhest, europæisk bison, elsdyr, kæmpehjort, kronhjort, rådyr, vildsvin og bjørn. Da de mere skyggende og tætvoksende træer kom til, forsvandt mange arter igen.

Hvornår uddøde Dodo fuglen?

Dronterne levede af frugter og nødder og byggede deres reder på jorden. Dronten var fuldstændig frygtløs over for mennesker og det gjorde den til et let bytte i sammenhæng med, at den ikke kunne flyve. Fuglen var udryddet allerede i 1681, og der findes ingen hele eksemplarer på museerne.

Hvem er Dodos mand?

Popikonerne bliver altid afbrudt, når de boller derhjemme Og Dodo Gad og hendes mand Jens Rud har skrevet den ud fra personlig erfaring.

Hvad hedder Dodos mand?

Jens Rud glemte alt om pigen med det røde hår, da han mødte 17-årige Dodo Gad. Siden har de dannet par – fra 1997 ægtepar.

Hvad betyder det og være fløde?

Fløde – Hvis nogen er lidt for sød, kan denne være fløde.