Table of Contents:

 1. Hvor kommer Kasper Hjulmand fra?
 2. Hvad betyder Freja i fodbold?
 3. Hvad laver Kasper Hjulmand?
 4. Hvilken by bor Kasper Hjulmand?
 5. Hvad får Hjulmand i løn?
 6. Hvor træner det danske landshold?
 7. Hvorfor hedder det Sorø Freja?
 8. Hvorfor hedder det Randers Freja?
 9. Hvem er træner for herrelandsholdet i håndbold?
 10. Hvad tjener de danske fodboldspillere?
 11. Hvad får en landsholdsspiller i løn?
 12. Hvem er hjælpetræner på fodboldlandsholdet?
 13. Hvem er hjælpetræner på landsholdet?
 14. Hvor gammel er Randers Freja?
 15. Hvem ejer Randers FC?

Hvor kommer Kasper Hjulmand fra?

Kasper Hjulmand (født 9. april 1972 i Gandrup, opvokset i Auning) er en tidligere dansk fodboldspiller og nuværende dansk landstræner for Danmarks herrefodboldslandshold. Han stod i to separate perioder i spidsen for superligaklubben FC Nordsjælland (2011--19).

Hvad betyder Freja i fodbold?

Idrætsklubben Aalborg Freja af 1912 er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Aalborg og er medlem af Jydsk Boldspil-Union (JBU) under Dansk Boldspil-Union (DBU).

Hvad laver Kasper Hjulmand?

Kasper Hjulmand er en af dansk fodbolds allerstørste trænertalenter og ledere. Efter en imponerende trænerkarriere i F.C. Nordsjælland, hvor han gjorde klubben til dansk mester med et af superligaens mindste budgetter, fortsatte han efterfølgende sin trænerkarriere som cheftræner i tyske Mainz 05.

Hvilken by bor Kasper Hjulmand?

Kasper Hjulmand, 49 år, opvokset i Auning på Djursland. Bor i Lillerød med sin kone Vibeke. Sammen har de tre børn.

Hvad får Hjulmand i løn?

Topscorer i lønstigning er altså Jesper Hjulmand, der ifølge Andels vederlagsrapport i 2019 fik en årsløn på 4,9 millioner mens han i 2020 rundede de 13,9 millioner kroner. Årsagen til det store lønhop er en stigning i grundlønnen på 836.000 kroner.

Hvor træner det danske landshold?

Helsingør vil også fremover være fodboldlandsholdets base. Det står klart, efter at Dansk Boldspil-Union (DBU), Marienlyst Strandhotel, hvor landsholdet bor, når det er samlet, og Helsingør Kommune er blevet enige om sammen at anlægge en ny træningsbane i den nordsjællandske by.

Hvorfor hedder det Sorø Freja?

Fodboldklubben Sorø Freja er en dansk fodboldklub, der holder til i den midtsjællandske by Sorø....Fodboldklubben Sorø Freja.
FK Sorø Freja
Klubdetaljer
Grundlagt1924
ForbundDBU (lokalunion: DBU Sjælland)
HjemmebaneSorø Stadion

Hvorfor hedder det Randers Freja?

Selve kapgangskonkurrencen gav nemlig anledning til en hel del utilfredshed blandt deltagerne, og de seks unge mennesker besluttede derfor selv at stifte en ny forening, der så fik navnet Randers Sportsklub Freja.

Hvem er træner for herrelandsholdet i håndbold?

Nikolaj Bredahl Jacobsen (født 22. november 1971 i Viborg) er en tidligere dansk håndboldspiller og nuværende landstræner.

Hvad tjener de danske fodboldspillere?

De bedst betalte danske fodboldspilleres løn:
 • Daniel Wass – 25 mio. kr.
 • Jannik Vestergaard – 26 mio. kr.
 • Yussuf Poulsen – 28 mio. kr.
 • Simon Kjær – 30 mio. kr.
 • Andreas Christensen – 35 mio. kr.
 • Thomas Delaney – 40 mio. kr.
 • Pierre Emil Højbjerg - 43 mio. kr.
 • Joachim Andersen – 45 mio. kr.

Hvad får en landsholdsspiller i løn?

Hvis Danmark når ottendedelsfinalen, kan spillerne se frem til 904.000 kroner. En kvartfinalebillet giver 1,166 millioner kroner og en semifinaleplads giver 1,628 millioner kroner. Der er også en trøstepræmie, hvis Danmark skulle nå finalen og tabe. Sølvmedaljer giver således 2,143 millioner kroner.

Hvem er hjælpetræner på fodboldlandsholdet?

DBU udvider staben omkring Kasper Hjulmand på det danske fodboldlandshold. Den tidligere landsholdsspiller Christian Poulsen bliver således assistenttræner, skriver DBU på sin hjemmeside. Han kommer fra samme rolle i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Hvem er hjælpetræner på landsholdet?

Christian Poulsen er ny assistenttræner på det danske landshold. Den tidligere landsholdspiller har senest været assistenttræner for den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Den tidligere landsholdsspiller og midtbanegeneral, Christian Poulsen, er ny assistenttræner på det danske herrelandshold.

Hvor gammel er Randers Freja?

I 1898, blev Randers Sportsklub Freja stiftet. Klubben har haft flere sæsoner i toppen af dansk fodbold, første gang i den bedste række var i 1970.

Hvem ejer Randers FC?

Randers FC er ejet af Randers FC Holding, og under Randers FC er der tre datterselskaber.