Table of Contents:

 1. Hvad dækker Copenhagen Card?
 2. Er den blå planet med i Copenhagen Card?
 3. Hvad koster City Pass?
 4. Kan Copenhagen Card betale sig?
 5. Hvad koster Tivoli indgang?
 6. Hvilken planet er Den Blå Planet?
 7. Hvor kan man se den blå planet?
 8. Hvad koster City Pass small?
 9. Hvad koster 1 zone?
 10. Hvad er turistkort?
 11. Hvad koster en Turbillet i Tivoli?
 12. Hvordan kommer man billigst i Tivoli?
 13. Er der hajer i Den Blå Planet?
 14. Er der sæler på Den Blå Planet?
 15. Hvor kan man se Blue Planet?

Hvad dækker Copenhagen Card?

Copenhagen Card eksisterer som et 24-, 48-, 72-, 96- og 120-timers kort til både voksne og børn. Med et Copenhagen Card kan du besøge alle 83 attraktioner inkluderet i kortet og tage offentlig transport gratis i hele hovedstadsområdet. Vær opmærksom på, at kortet inkluderer ét besøg pr. attraktion uanset korttype.

Er den blå planet med i Copenhagen Card?

eks., at Den Blå Planet ikke er inkluderet i Copenhagen Card per 1. april 2021. Hvor meget kan du spare? Forlystelsesparken Tivoli er et must for alle børn og barnlige sjæle, der besøger København.

Hvad koster City Pass?

Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.

Kan Copenhagen Card betale sig?

Billigt og nemt. Har aldrig prøvet Copenhagen Card før, men er i den grad fan. Vi var to voksne og to børn i hovedstaden i fire dage, hvor vi nåede at se flere attraktioner, end vi har set de seneste 10 år. Utrolig nem at downloade, betale og benytte.

Hvad koster Tivoli indgang?

Obs: Entré for personer på 8 år eller derover koster 210 kr. om fredagen efter kl. 19:00. Børn 3 - 7 år skal benytte entrébillet til 60 kr.

Hvilken planet er Den Blå Planet?

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er en erhvervsdrivende fond. Den Blå Planet blev indviet af Dronning Margrethe og Prins Henrik den 21.

Hvor kan man se den blå planet?

Vores adresse er så ny, at nogle GPS-versioner ikke kan finde den. I så fald kan du søge på Kajak Kastrup, som ligger lige ved siden af. Den Blå Planet ligger 650 meter fra metrostationen Kastrup (Den Blå Planet).

Hvad koster City Pass small?

Et City Pass Small til 24 timer koster 80 kroner, og børn får billetten til halv pris. Normalt koster en billet til to zoner 24 kroner, mens en rejse på fire zoner koster 48 kroner. Der skal med andre ord ikke mange ture til, før dit City Pass har betalt sig hjem.

Hvad koster 1 zone?

Her kan du se priser for de mest benyttede produkter. Hvis du er i tvivl om, hvilken zone du befinder dig i eller skal rejse igennem, kan du læse mere om zonekort her....Periodekort blinde, årskort.
Zone 1-992.170,-
Zone 101-199575,-
Zone 201-299905,-

Hvad er turistkort?

Turistkort til København Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge hele 74 museer og attraktioner, og samtidig frit benytte den offentlige transport uden at skulle bekymre dig om billetter, afstande og priser.

Hvad koster en Turbillet i Tivoli?

Priser
Entré billetterPris
Entré mandag - fredag, 8 år+135 krKøb
Entré lørdag - søndag, 8 år+145 krKøb
Entré barn, 3 - 7 år60 krKøb

Hvordan kommer man billigst i Tivoli?

Få rabat tusindvis af steder med PlusKort Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med PlusKort.

Er der hajer i Den Blå Planet?

Danske hajer på Den Blå Planet Hvis du er nysgerrig for at se, hvordan en “dansk haj” ser ud kan du besøge fuglefjeldet på Den Blå Planet, hvor den Storplettet rødhaj (Scyliorhinus stellaris) lever side om side med store torsk, sej og havkat.

Er der sæler på Den Blå Planet?

Det er let at tage fejl af sæler og søløver. Da den Den Blå Planet åbnede havde vi californiske søløver, men mange kom og spurgte efter sælerne. Og så måtte vi jo henvise til akvariets største bassin, Øresund og beklage, at sælerne var så fritgående, at de ikke lige var til at få øje på.

Hvor kan man se Blue Planet?

rovfiskene på deres jagtmarker....Blue Planet Program 1-3.
Original titelBlue Planet Program 1-3
Dansk titelBlue Planet Program 1-3
ProduktionsselskabBBC
Dansk distributionUniversal Sony Pictures Nordic AB
Internationalt salg