Table of Contents:

 1. Hvordan ser man om en LV taske er ægte?
 2. I hvilket land er Louis Vuitton billigst?
 3. Hvad er date code?
 4. Hvornår er en Louis Vuitton taske vintage?
 5. Er min LV taske ægte?
 6. Hvor står serienummer på Louis Vuitton?
 7. Er min Louis Vuitton taske ægte?
 8. Hvor kan man købe Louis Vuitton?
 9. Hvor kan jeg købe replica tasker?
 10. Er Louis Vuitton tasker lavet af læder?
 11. Hvad koster en LV taske?
 12. Hvor gammel er Louis Vuitton?
 13. Kan man købe Louis Vuitton på afbetaling?
 14. Hvad er AAA+ kopi?
 15. Er det lovligt at købe replica?

Hvordan ser man om en LV taske er ægte?

For det meste bruger Louis Vuitton messing hardware på deres tasker, så det bør have en vis vægt og fylde og ikke være hult. Til nogle læder stilarter anvendes også sølvtonet hardware. Tjek også mærkatet på indersiden af tasken. Lynlåse skal åbne og lukke gnidningsløst hvilket afspejler kvaliteten.

I hvilket land er Louis Vuitton billigst?

Louis Vuitton-tasker er lige nu billigere at shoppe i London end nogen andre steder i verden grundet det lave Pund. Så det er nu, du skal rejse til London og spare penge på de dyre designertasker.

Hvad er date code?

En Date code tjener alene det formål, at fortælle hvor og hvornår et givent produkt er fremstillet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at en Date code, ikke alene kan fortælle noget om originalitet eller lign. Louis Vuitton tasker fra før 1980 har ikke disse Date codes.

Hvornår er en Louis Vuitton taske vintage?

Louis Vuitton bruger nemlig såkaldte ”date codes” for at fortælle, hvor og hvornår et givent produkt er fremstillet. Louis Vuitton-tasker fra før 1980 har dog ikke date codes, og de har forandret sig flere gange over de seneste 20 år, så man kan ikke blot gå efter én regel.

Er min LV taske ægte?

LV mønsteret skal være pænt og symmetrisk Hvis bogstaverne er bløde og ikke perfekt justeret, er tasken ikke ægte. Det er også vigtigt at bemærke placeringen og konsistensen af monogrammønsteret. Hvis du ser diagonalt på mønsteret, skal rækkefølgen af en strimmel være en en cirkel, en anden fleur-de-lis, så LV-logoet.

Hvor står serienummer på Louis Vuitton?

Datokoden er normalt stemplet på indvendige foringer eller tags inde i hver Louis Vuitton vare. Det kan være svært at finde koden nogle gange, da de er forskellige steder for forskellige ting. De mest almindelige steder for datakoden, der skal placeres, er: På en lædertap, der er syet i tasken.

Er min Louis Vuitton taske ægte?

LV mønsteret skal være pænt og symmetrisk For Louis Vuitton skal det klassiske LV-logo være symmetrisk, og bogstavet L skal altid være lavere end V. Hvis bogstaverne er bløde og ikke perfekt justeret, er tasken ikke ægte. Det er også vigtigt at bemærke placeringen og konsistensen af monogrammønsteret.

Hvor kan man købe Louis Vuitton?

Her hos CPH Brandshop har vi et bredt udvalg af alle de mest populære Louis Vuitton tasker. Hos os er du sikret originale Louis Vuitton tasker, der alle har gennemgået et nøje kvalitetstjek af vores specialister.

Hvor kan jeg købe replica tasker?

Som hovedregel bør man derfor undersøge, hvor man kan købe den ægte vare. Det kan man gøre på mærkets hjemmeside, der ofte har en forhandlerliste. På hjemmesiden kan man tilmed ofte se sortimentet. Du kan læse mere på Gode Gavers guide om fake tasker her: ægte eller kopi.

Er Louis Vuitton tasker lavet af læder?

Meget af klassikeren Louis Vuitton tasker, du ser, er ikke (helt) lavet af læder. Louis Vuitton bruger lærred, et meget holdbart, vandtæt materiale, der forbliver smukt i meget lang tid.

Hvad koster en LV taske?

Louis Vuitton Vintage V-line Start Leather Travel Taske - Grå - Onesize. 14.090 kr.

Hvor gammel er Louis Vuitton?

168 år (1854)Louis Vuitton / Alder

Kan man købe Louis Vuitton på afbetaling?

Mærke tasker, du kan købeafbetaling: Louis Vuitton tasker. Burberry tasker.

Hvad er AAA+ kopi?

På den ene af profilerne, som har over 5.000 følgere, står der blandt andet: "Alle vores AAA+ replica-modeller er håndproduceret i originalt læder og er i det højeste kvalitetsniveau". Og det er direkte ulovligt, lyder det fra blandt andre Patent- og Varemærkestyrelsen.

Er det lovligt at købe replica?

Til privat brug kan du lovligt købe kopivarer på nettet fra udlandet. I Danmark er det ikke ulovligt at eje kopivarer, men det er ulovligt at sælge kopivarer, og videresalg kan blive straffet med bøde.