Table of Contents:

 1. Hvor meget får en bankdirektør i løn?
 2. Hvem ejer den danske bank?
 3. Hvad laver en bankbestyrer?
 4. Hvad tjener en regionsdirektør?
 5. Er banker statsejet?
 6. Hvem er hovedaktionær i Danske Bank?
 7. Hvor meget tjener en investeringsrådgiver?
 8. Hvor meget tjener en erhvervsrådgiver?
 9. Hvor meget tjener en direktør om måneden?
 10. Hvad tjener direktøren for Lego?
 11. Hvad tjener en afdelingschef?
 12. Hvor meget tjener man som psykolog?
 13. Hvor meget ejer staten af Danske Bank?
 14. Hvornår blev Provinsbanken til Danske Bank?

Hvor meget får en bankdirektør i løn?

Kim Fournais, Saxo Bank: 12,2 millioner. Lars Seier Christensen, Saxo Bank: 12,0 millioner. Thomas Borgen, Danske Bank: 10,2 millioner. Anders Dam, Jyske Bank: 6,7 millioner.

Hvem ejer den danske bank?

Danske Banks aktier er fordelt på en stor mængde ejere. A.P. Møller Holding A/S ejer via sit datterselskab APMH Invest A/S over 20 % af aktiekapitalen.

Hvad laver en bankbestyrer?

Du rådgiver dine kunder om alt fra investering, pension, opsparing, lån og andre økonomiske forhold. Samtidig er der også rutineopgaver, som fx bestilling af et nyt hævekort. Nogle af de typiske arbejdsopgaver er: kundemøder og anden kundebetjening på mail, chat og telefon.

Hvad tjener en regionsdirektør?

TitelHospital / VirksomhedÅrsløn
RegionsdirektørRegion Hovedstaden1.954.920
KoncerndirektørRegion Hovedstaden1.706.004
​Koncerndirektør​Region Hovedstaden1.700.508​
DirektørAmager Hvidovre Hospital1.478.040
4. nov. 2021

Er banker statsejet?

Gør Vækstfonden til bank Allerede i dag eksisterer der institutioner, som tilnærmelsesvis ligner statsejede banker. Danmarks Skibskredit er delvis ejet af Nationalbanken, og Landbrugets Finansieringsbank er delvis ejet af statens finansielle afviklingsselskab, Finansiel Stabilitet.

Hvem er hovedaktionær i Danske Bank?

Møller-koncernen og Danske bank har bestået siden 1928, men hovedaktionæren var naturligvis alt andet end tilfreds. A.P. Møller Holding A/S, der ejer 20 procent af Danske Bank, kaldte sagen beklagelig og uacceptabel. “Det er en dybt beklagelig sag, og der skal ikke herske tvivl om, at A.P.

Hvor meget tjener en investeringsrådgiver?

Efter fem års tjeneste er det mellem 29.175 kr. og 39.553 kr. pr. måned i en arbejdsuge på 37 timer.

Hvor meget tjener en erhvervsrådgiver?

49.049 kr. Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn. Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database.

Hvor meget tjener en direktør om måneden?

Det er dem, som bærer titlen direktør, som hiver de fleste penge hjem. Her er gennemsnittet for alle med direktørtitel 110.239 kr. om måneden og de 10 pct. med den bedste løn blandt direktørerne, når i gennemsnit op på 165.000 kr.

Hvad tjener direktøren for Lego?

Lønmæssigt ligger Legos Niels B. Christiansen nu lige i hælene på Mærsks administrerende direktør med en årsløn sidste år på 41 millioner kroner. Det svarer til et lønhop på 82 procent i forhold til 2019.

Hvad tjener en afdelingschef?

Bruttolønnen for en Afdelingschef ligger imellem 51.480 - 98.793 for hele landet.

Hvor meget tjener man som psykolog?

En nyuddannet psykolog, der arbejder med almindeligt psykologarbejde, tjener gennemsnitligt 33.400 kroner privat, 36.794 ved kommunen og 34.841 ved staten. Disse tal er inklusive ting som pension, tillæg og værdi af forskellige personalegoder. Psykologer kan være specialiseret indenfor flere forskellige områder.

Hvor meget ejer staten af Danske Bank?

Det ville igen betyde, at staten efter sådan en kapitaludvidelse ville eje 28 procent af hele Danske Bank, mens A.P. Møller-Mærsk og Mærsk-fondenes ejerandel ville blive udvandet fra 22,27 procent i dag til 15,8 procent.

Hvornår blev Provinsbanken til Danske Bank?

Den Danske Provinsbank ændrede officielt navn til Provinsbanken i 1986. Provinsbanken var Danmarks femtestørste bank ved udgangen af 1989. Iflg. Årsregnskab 1989 med et indlån på 31.250 mio.