Table of Contents:

  1. Hvad står 10 hus for?
  2. Hvordan stod planeterne da jeg blev født?
  3. Hvad står Jupiter for?
  4. Hvordan så månen ud da jeg blev født?
  5. Hvem er planeten Jupiter opkaldt efter?
  6. Hvad står 11 hus for?
  7. Hvad er mit stjernetegns ascendant?

Hvad står 10 hus for?

hus: Rolle i samfundet, udmærkelse og ry. Ambitioner og retning for vores liv. Dette er et af de vigtige huse i horoskopet.

Hvordan stod planeterne da jeg blev født?

Planeterne i fødselshoroskopet deles op i de indre og ydre planeter. De indre planeter er solen, månen, Merkur, Venus og Mars. De bevæger sig hurtigere fra et stjernebillede til et andet set fra vores vinkel på Jorden, og derfor afhænger deres placering i dit fødselshoroskop af din fødselsdag og -tidspunkt.

Hvad står Jupiter for?

Jupiter er opkaldt efter den øverste af de romerske guder. Astrologisk set repræsenterer Jupiter vores glæde, optimisme, udvikling, sociale fremgang, rigdom og velfærd. Jupiters position i horoskopet fortæller om hvordan vi forklare og forstår verden og ser en mening med vores liv.

Hvordan så månen ud da jeg blev født?

Med en måne plakat i sort fra KISPUS får du et unikt print af, hvordan månen præcis så ud på et tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv. Ved hjælp af astronomiske data skaber vi dig et print af månen baseret på en hvilken som helst dato og et hvilket som helst sted, som netop du angiver.

Hvem er planeten Jupiter opkaldt efter?

Jupiter (latinsk Iuppiter, genitiv: Iovis) er den øverste gud i den romerske mytologi. Han var oprindelig himmelgud og blev kaldt Jupiter Optimus Maximus som beskytter af den romerske stat og dens ledere. Jupiter var gud over lyn og torden. Planeten Jupiter er opkaldt efter ham, fordi den er solsystemets største.

Hvad står 11 hus for?

Folk med et meget aktivitet i 11. hus er typisk meget ideologiske. De bruger deres energi og ressourcer til at kæmpe for sager der går ud over deres egne personlige interesser og behov. Det handler om overbevisning og fællesskab.

Hvad er mit stjernetegns ascendant?

Din ascendant er det stjernetegn, der stod op over den østlige horisont i forhold til dit fødested, da du blev født. Derfor skal du bruge både dit præcise fødselstidspunkt og det sted, hvor du blev født, når du skal beregne din ascendant. Du kan udregne din ascendant ved at bruge en ascendantberegner som denne.