Table of Contents:

 1. Er Microcement billigere end fliser?
 2. Hvad koster Microcement pr m2?
 3. Kan Microcement bruges i bruseniche?
 4. Kan man bruge Microcement i vådrum?
 5. Er Microcement stærkt?
 6. Er Microcement vandtæt?
 7. Hvad koster Silkecement pr m2?
 8. Kan man selv lægge Microcement?
 9. Kan Microcement tåle vand?
 10. Hvor holdbart er Microcement?
 11. Hvor længe skal Microcement hærde?
 12. Hvad er Microcement badeværelse?
 13. Hvad koster Silkecement?
 14. Hvor kan man købe Silkecement?
 15. Hvordan lægges Microcement?

Er Microcement billigere end fliser?

Ikke alene er microcement billigere end fliser per kvadratmeter, men der findes også mange andre gode grunde til, hvorfor folk vælger microcement i stedet for de traditionelle fliser.

Hvad koster Microcement pr m2?

Priserne ligger mellem 3 kr pr. m2. Microcement gulve kan lægges selv, men man skal være opmærksom på den overflade, som din microcement får. Prisen for microcement vil variere, alt efter firmaet du køber det ved.

Kan Microcement bruges i bruseniche?

Microcement er ikke vådrumsgodkendt Førend du kan bruge microcement i vådrum, skal du have anlagt vådrumsmembran og en hård belægning (fx fliser) til at understøtte cementlaget.

Kan man bruge Microcement i vådrum?

Fordele ved microcement: Microcement er forholdsvist billigt at anlægge, og det kan bruges både indendørs og udendørs. Det kan bruges på både vægge og gulve i badeværelser og i køkkener.

Er Microcement stærkt?

✅ Styrke: Ligesom Conteco er microcement utrolig stærkt, og det vil give dig en meget solid overflade på gulvet. For at sikre den kemiske og mekaniske styrke skal micromenten dog anlægges korrekt, hvorfor arbejdet som oftest bør udføres af certificerede håndværkere.

Er Microcement vandtæt?

Microcement er desuden let at rengøre og er vandafvisende. Microcement kan desuden bruges til bordpladen på køkkenbordet eller spisebordet, og giver bordet en ekstremt slidstærk overflade og et rustikt look. En microcement bordplade er desuden nem at rengøre.

Hvad koster Silkecement pr m2?

Generelt skal du regne med 3.000-3-500 kroner pr. 10 kvm. På siden her kan du se vores microcement sæt, hvor du kan købe henholdsvis 5 kvm, 10 kvm, 30 kvm. Hvis du har større projekter og arealer, hvor der skal belægges med microcement, så er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Kan man selv lægge Microcement?

Microcement kræver ofte en særlig certificering, førend man selv kan påføre eller anlægge microcement. Dermed kan microcement oftest kun håndteres af professionelle med høje timepriser. Conteco kan derimod bruges af alle, certificering eller ej, både private gør-det-selv folk og professionelle håndværkere.

Kan Microcement tåle vand?

Microcement er slidstærkt, tåler mere end almindelige fliser, er ikke glat og er selvfølgelig vandafvisende. Cementen hjælper desuden med at minimere risikoen for mug.

Hvor holdbart er Microcement?

Microcement holder typisk i mange år. Som med alt andet er der en risiko for skader, såfremt der sker noget helt ekstremt, men så længe overfladen er ordentligt lagt, opstår der meget sjældent problemer. Du kan selv forlænge holdbarheden ved at vedligeholde de områder, der har en overflade af microcement.

Hvor længe skal Microcement hærde?

Tørretid mellem lag ca. 6-8 timer, fuld hærdetid ca. 8 døgn (skal overholdes i vådzone) For at sikre nok lagtykkelse skal Microvalse til lakering benyttes. Er du i tvivl så påfør hellere 3 tynde lag fremfor 2 tykke.

Hvad er Microcement badeværelse?

Microcement er en spartelmasse baseret på cement, vand og farvestof. Cementen kan tilføjes til stort set alle overflader, men bliver oftest brugt til vægge, gulve, bordplader og badeværelser.

Hvad koster Silkecement?

Generelt skal du regne med 3.000-3-500 kroner pr. 10 kvm. På siden her kan du se vores microcement sæt, hvor du kan købe henholdsvis 5 kvm, 10 kvm, 30 kvm. Hvis du har større projekter og arealer, hvor der skal belægges med microcement, så er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvor kan man købe Silkecement?

Bestil en Silkecement Komplet pakke Vi har gjort det nemt for den professionelle at bestille den samlet mængde materialer der skal anvendes for at udfører en komplet Silkecement overflade. Mindstesalg er baseret på levering af minimum 10 m².

Hvordan lægges Microcement?

Microcement er et stærkt og let påført materiale, som kan give dine rum et ansigtsløft. Her får du opskriften til, hvordan du lægger microcementet i hjemmet....Microcement – 5 gode råd
 1. Brug en vifte under tørretiden. ...
 2. Rengør spartlen mellem hver påføring.
 3. Microcementen er tør efter 24 timer, men ikke hærdet.