Table of Contents:

  1. Hvad betyder tatoveringer?
  2. Kan man gå i bad med en ny tatovering?
  3. Hvad sker der hvis man bader med ny tatovering?
  4. Hvor meget falmer en tatovering?
  5. Hvor lang tid skal Englehud sidde?

Hvad betyder tatoveringer?

Ordet "tatovering" stammer fra det engelske ord "tattoo", der kan spores tilbage til tahitisk "tatu" eller "tatau", der betyder at markere eller at strege (hvilket hentyder til den traditionelle måde at påføre tegningen på).

Kan man gå i bad med en ny tatovering?

Hvornår må man gå i bad med en ny tatovering? Som tommelfingerregel kan du gå i bad 3-4 timer efter, at du har fået din nye tatovering. Du bør dog være ekstra forsigtig, når du er i bad og undgå gøre tatoveringen direkte våd, men blot rengør den forsigtigt med en parfumefri sæbe.

Hvad sker der hvis man bader med ny tatovering?

Du må gerne vaske dig, og bade fuldstændig som normalt. Vand og sæbe tager tatoveringen ikke skade af - tvært imod. I løbet af et par dage, kommer der et sår, som skaller af. Det må du ikke pille i!

Hvor meget falmer en tatovering?

Det er forskelligt, hvor godt en tatovering holder. - Alle tatoveringer falmer lidt med tiden, men hvis man holder dem væk fra solen, er farven mest holdbar. Det er nemt at farve dem op igen. I gamle dage brugte man tit en tyk streg, og hvis motivet var for småt, flød de med tiden sammen og blev grimme.

Hvor lang tid skal Englehud sidde?

Englehud sættes på som et ”plaster” og kan sidde på kroppen i op til 5 dage. Det kan godt være, at englehuden falder af før de 5 dage er gået, men så påbegynder du blot efterbehandlingen. Der kommer til at samle sig noget overskydende blæk og blod under englehuden, men dette er helt normalt og en del af processen.